REUTERS/Kai Pfaffenbach
U ODLIČNOJ FORMI

VIDEO: HRVATSKI NAPADAČ NASTAVLJA TRESTI SUPARNIČKE MREŽE Pogledajte kako je Kramarić zaključio sjajnu kontru Hoffenheima

Piše: HinaObjavljeno: 10. studeni 2018. 18:32

Hrvatski napadač Andrej Kramarić nastavio je dobru golgetersku formu i bio je strijelac za Hoffenheim, koji je u subotu u 11. kolu Bundeslige svladao Augsburg sa 2-1.

Kramarić, koji je prije tri dana bio strijelac u Ligi prvaka protiv Lyona (2:2), doveo je u vodstvo Hoffenheim u 65. minuti. Gosti su izjednačili preko Alfreda Finnbogasona (69), a pobjedu Hoffenheimu donio je Reiss Nelson u 83. minuti.

Još dva puta Kramarić se mogao upisati u strijelce, u 52. i 82. minuti, ali njegovi pokušaji bili su trunku neprecizni.

Predzadnja Fortuna iz Duesseldorfa je sa 4-1 svladala Herthu, koja je od 41. minute imala igrača manje jer je isključen branič Maximilian Mittelstadt. Davor Lovren, mlađi brat Dejana Lovrena, nije bio u sastavu Fortune.

Francuski napadač Alassane Plea bio je trostruki strijelac (39, 48, 52) za Borussiju Mönchengladbach, koja u gostima pobijedila Werder sa 3-1.

Bez ozlijeđenog Borne Sose Stuttgart je u gostima dobio Nürnberg sa 2-0, a dan ranije Hannover je na svom terenu svladao Wolfsburg sa 2-1. Josip Elez odigrao je čitavu utakmicu za Hannover, dok je Josip Brekalo igrao drugo poluvrijeme za Wolfsburg.

Rezultati by SofaScore

Linker
23. travanj 2024 17:53