REUTERS/Michael Dalder
ODMAH KIKS

VIDEO: IZNENAĐENJE NA STARTU NOVE BUNDESLIGAŠKE SEZONE Čović odnio bodove Kovaču i Bayernu iz Münchena, dva gola Lewandowskog nisu bila dovoljna

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. kolovoz 2019. 00:28

Turbulentno je bilo otvaranje nove bundesligaške sezone za Niku Kovača i njegov Bayern koji je kod kuće odigrao tek 2:2 protiv Herthe.

U München je u sklopu 1. kola stigla berlinska Hertha, a aktualni prvak imao je statust velikog favorita na papiru. Ali na terenu to tako nije djelovalo i Hertha je zagorčavala život bavarskom velikanu.

Počelo je očekivano, Robert Lewandowski je u 24. minuti zabio nakon dodavanja Sergea Gnabryja i izazvao veliko veselje na tribinama. Ali onda je uslijedio preokret i to već do poluvremena.

Dodi Lukebakio u 36. i Marko Grujić u 39. zabili su za berlinski klub pod vodstvom hrvatskog trenera Ante Čovića i donijeli gostima vodstvo.

U 60. minuti susreta Lewandowski je iz jedanaesterca zabio za 2:2 i u tim se trenucima činilo da će domaćini stići do potpunog preokreta i slavlja.

Međutim, do kraja susreta rezultat se nije mijenjao i Čović je spriječio Bayernov i Kovačev pobjednički start u sezonu.

Ivan Perišić zbog suspenzije koja datira iz Intera nije konkurirao za ovaj Bayernov susret.

Soccer Football - Bundesliga - Bayern Munich v Hertha Berlin - Allianz Arena, Munich, Germany - August 16, 2019   Hertha BSC coach Ante Covic before the match       REUTERS/Michael Dalder    DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video - RC14EC3D2AD0
REUTERS/Michael Dalder
Ante Čović

Linker
25. travanj 2024 16:04