REUTERS / Ilustracija
27. KOLO BUNDESLIGE

VIDEO: KIKS KOVAČEVOG BAYERNA Dortmund ponovno pobjegao Bavarcima, pogledajte ludu završnicu španjolskog napadača za veliko slavlje Borussije

Piše: HinaObjavljeno: 30. ožujak 2019. 19:04

Nogometaši Borussije Dortmund opet su se izdvojili na vrhu Bundeslige, imaju dva boda više od drugoplasiranog Bayerna, koji je u 27. kolu na gostovanju kod Freiburga odigrao 1-1.

U prethodna tri kola igrači Bayerna, kojeg vodi Niko Kovač, zabili su 17 golova, no u subotu su se morali zadovoljiti remijem.

Domaćini su poveli pogotkom Lucasa Hölera u 3. minuti, a izjednačenje Bayernu donio je Robert Lewandowski u 22. minuti, prekrasnim volejom iz okreta.

Kiks Bayerna iskoristila je Borussia Dortmund koja je na svom Westfalenu u samoj završnici utakmice dobila Wolfsburg sa 2-0, a junak je, kako i puno puta ove sezone, bio španjolski napadač Paco Alcácer, koji je postigao oba gola. Prvog u 90. minuti iz slobodnog udarca, a drugog u sudačkoj nadoknadi (90+4). Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo ostao je na pričuvnoj klupi Wolfsburga.

Predzadnji Nürnberg još se nije predao, kod kuće je svladao Augsburg sa 3-0 i trenutno ga četiri boda dijele od mjesta koje vodi u doigravanje za opstanak.

Dan ranije Andrej Kramarić je nastavio sa sjajnim igrama za Hoffenheim, upisavši u domaćoj pobjedi nad Bayer Leverkusenom (4-1) gol i asistenciju.

Kramarić je asistirao Belfodilu za prvi gol na utakmici u 10. minuti, a potom je postigao i zadnji gol na dvoboju u 79. minuti. Kramariću je to 14. prvenstveni gol ove sezone, a ima i 3 asistencije.

Rezultati by SofaScore

Linker
24. travanj 2024 20:32