REUTERS/Michael Dalder
NIJE DOBRO KRENULO

VIDEO: KOVAČU SE SMRKNULO NAKON 28 SEKUNDI! Start iz Bayernove noćne more 'sredio' je poljski Terminator, novi hladan tuš stigao u sudačkoj nadoknadi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. listopad 2019. 17:43

Subotnji susreti osmog kola Bundeslige krenuli su, kao po običaju, od 15.30 sati. Bayernovo gostovanje kod Augsburga postala je već nakon 28 sekundi igre prva utakmica na kojoj je pao pogodak.

Golom Marca Richtera domaćin je poveo s 1:0 i Niki Kovaču zadao nove teške trenutke na klupi aktualnog osvajača dvostruke krune u njemačkom nogometu.

Ipak, u 14. minuti Bayern je stigao do izjednačenja. Zabio je, tko drugi nego - Robert Lewandowski. Bila je to sjajna vijest i zbog toga što je dvije minute ranije zbog ozljede iz igre morao izaći Niklas Sule pa je umjesto njega ušao David Alaba.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić u utakmicu je krenuo s klupe za pričuve.

U nastavku utakmice Bavarci su preokrenuli rezultat pogotkom Gnabryja u 49. minuti. Ipak, do kraja su izgubili dva boda. Pogodak u sudačkoj nadoknadi za konačnih 2:2 postigao je Finnbogasson-

Pogodak Richtera za 1:0

Pogodak Lewandowskog za 1:1

Pogodak Gnabryja za 1:2

Pogodak Finnbogassona za 2:2

U ostalim utakmicama koje počinju u isto vrijeme, Werder dočekuje Herthu, a Union Berlin kod kuće igra protiv Freiburga. Igraju i RB Leipzig - Wolfsburg te Fortuna i Mainz, a od 18.30 sastat će se dvije Borussije, i to u Dortmundu.

Linker
20. travanj 2024 17:32