screenshot
IMAO JE PUNO SREĆE

VIDEO: NEVJEROJATNO DA NIŠTA NIJE PUKLO! JAVIO SE SRBIN KOJI JE PRETPRIO JEDAN OD NAJTEŽIH STARTEVA SEZONE 'Ponekad se ovakve stvari događaju'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. prosinac 2019. 12:11

U 15. kolu Bundeslige Schalke je pobijedio Eintracht s 1:0, a pogodak odluke zabio je Benito Raman u 53. minuti. Domaćin je od 66. minute igrao s igračem manje nakon što je isključen vratar Alexander Nubel zbog oštrog prekršaja izvan kaznenog prostora. Bio je to uvjerljivo jedan od najtežih prekršaja ove sezone.

Istrčao je vratar Eintrachta sa svoga gola ne bi li uklonio opasnost, ali mu se na putu našao Mijat Gačinović na kojeg je Nubel neoprezno startao džonom i to u visini ramena.

Bivšem mladom reprezentativcu je odmah uakazana pomoć. Po završetku susreta javio se i sam igrač i poručio kako je sve u najboljem redu.

- Ništa nije puklo i to je nabjitnije. Ponekad se ovakve stvari događaju u borbi za loptu. Nibelu hvala što se odmah ispričao. Ipak, mogu reći da sam dobro, unatoč velikim modricama. Hvala svima ohrabrujućim porukama - napisao je Gaćinović na Instagramu.

Linker
25. travanj 2024 14:58