REUTERS/Andreas Gebert
TKO JE SADA KRIV?

VIDEO: NIKO KOVAČ JE OTIŠAO, ALI PROBLEMI SU OSTALI! FANTASTIČAN POGODAK PERIŠIĆA OSTAO U SJENI NOVOG PORAZA Bayern ostao bez sva tri boda!

Šokantno je za Bayern završio susret 14. kola Bundeslige u gostima kod Borussije iz Mönchengladbacha. U subotnjem derbiju Borussia je na svom stadionu slavila s 2-1 golom iz penala u 92. minuti.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. prosinac 2019. 17:49

Bayern je u vodstvo doveo hrvatski reprezentativac Ivan Perišić u 49. minuti.

Sjajno su kombinirali igrači Bayerna i došli u šansu za gol. Perišić je proigrao Thomasa Müllera koji mu vraća loptu, a Vatreni napadač iz okreta je s vrha šesnaesterca, praktički bez gledanja, fantastično opalio i pogodio uz samu stativu.

Vratar Borussije zamalo je obranio taj šut, ali je udarac bio dovoljno precizan i jak da lopta uđe u mrežu.

Inače, Ivan Perišić ušao je u 20. minuti nakon što se ozlijedio francuski reprezentativac Corentin Tolisso te je morao izaći iz igre.

U 60. minuti izjednačio je Alžirac Ramy Bensebaini, a onda ponovno u sudačkoj nadoknadi svojim drugim pogotkom šokirao Bavarce. U drugoj minuti sudačke nadoknade Javi Martinez je skrivio jedanaesterac, kojeg je u gol pretvorio Bensebaini. Bayernu je to drugi prvestveni poraz u nizu, a za liderom sada zaostaje čak sedam bodova.

Borussia je pobjedom opet preuzela vodstvo na ljestvici s bodom više od Leipziga, koji je slavio kod kuće s 3-1 protiv Hoffenheima. Kod gostiju je Andrej Kramarić odigrao cijelu utakmicu.

Borussia Dortmund je kao domaćin deklasirala Fortunu Duesseldorf s 5-0 i probila se na treće mjesto s pet bodova manje od imenjaka iz M'Gladbacha.

Augsburg je s 2-1 pobijedio Mainz, a Tin Jedvaj je odigrao cijelu utakmicu za domaćine. Freiburg je s 1-0 kod kuće nadigrao Wolfsburg, a kod gostiju je Josip Brekalo ušao u 60. minuti.

Linker
26. travanj 2024 04:25