Alex Grimm/Bongarts/Getty Images) / Bongarts/Getty Images
IGRE IMA, GOLOVA NEMA

VIDEO: OD MOMČADI ZA LIGU PRVAKA DO NEOBJAŠNJIVE KRIZE - ČAK JE I NIKO KOVAČ ZBUNJEN Ne znam što se događa, kao da smo ukleti!

Eintracht opet posrnuo, Köln je iskoristio promašaje momčadi hrvatskog trenera
Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 06. travanj 2017. 17:00

Priča se ponavlja iz utakmice u utakmicu, Eintracht igra dobro, stvara prigode, ali nema svog “Kramarića”, što je iskoristio Köln i slavio sa 1:0.

Golgeterska suša bundesligaša iz Frankfurta traje već 439 minuta, pa nije stoga ni čudno da Kovačeva momčad nije slavila već osam utakmica i od ekipe koja je bila nadomak Lige prvaka, došli su u situaciju u kojoj moraju gledati što se zbiva iza njih. Klubovi sa začelja sve su im bliže i ukoliko uskoro ne počnu skupljati bodove, mogli bi se naći u ozbiljnoj situaciji. Za to prije svega moraju početi zabijati golove, a to je ogroman problem. Samo četiri pogotka u 2017. postigli su Eintrachtovi igrači.

Novi ispit

- Odigrali smo dobru gostujuću utakmicu u kojoj nismo iskoristili naše tri velike prilike. Köln je jednom zapucao u okvir i pogodio. Kao da smo trenutačno ukleti. Jednostavno ne možemo povesti, premda stvaramo prigode. Momčadi ne mogu ništa zamjeriti, puno su uložili, ali to nam se na kraju nije isplatilo. Jedino što želim je da lopta nekako uđe u taj gol, baš kao što je to nama Jojić učinio. Pozitivno u svemu je da igramo dobro, apsolutno smo ravnopravni svima, stoga ćemo pojačati rad i dignuti glave - rekao je Niko Kovač nakon prekjučerašnje utakmice.

Već sutra slijedi novi ispit i to protiv momčadi koja je u suprotnoj formi. Stiže im, naime, Werder, koji je u sedam posljednjih utakmica osvojio 19 bodova i od kandidata za ispadanja stigao na samo dva boda minusa u odnosu na Eintracht.

Bit će to pravi test vrijednosti frankfurtske momčadi, jedan pozitivan ishod sigurno bi situaciju stubokom promijenio, nitko više ne bi spominjao uroke, prvi zadatak je zabiti, nakon toga bit će sve lakše.

Linker
19. travanj 2024 05:50