Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images
BAYERN I DALJE GAZI

VIDEO: POČELO JE, POČELO Andrej Kramarić zabio prvi gol nakon gotovo pola godine, Marko Pjaca pogodio stativu!

Piše: HinaObjavljeno: 03. veljača 2018. 19:24

U 21. kolu Bundeslige Hoffenheim je u subotu u gostima kod Herthe poveo golom Andreja Kramarića iz penala u 38. minuti, ali je na kraju završilo 1-1, a strijelac za Herthu bio je Salomon Kalou (58).

Kramarić, koji je igrao do 83. minute za Hoffenheim, još je dva puta opasno zaprijetio. U 7. minuti je dobro pucao sa vrha kaznenog prostora, a lopta je prošla blizu vratnice, dok je njegov pokušaj u 42. minuti završio daleko od vratiju. Kramarić je ove sezone u Bundesligi upisao 3 gola i 3 asistencije.

Wolfsburg i Stuttgart su odigrali 1-1, a napadač Josip Brekalo nije bio u sastavu Stuttgarta. Tin Jedvaj ostao je na klupi za pričuve Bayer Leverkusena, koji je protiv Freiburga odigrao 0-0.

Schalke je na domaćem terenu izgubio od Werdera sa 1-2. U sudačkoj nadoknadi pobjedu Werderu, koji se bori za opstanak, donio je Zlatko Junuzović (90+3). Hrvatski napadač Marko Pjaca igrao je za Schalke od 70. minute, a u 84. je pogodio stativu.

Vodeći Bayern je gostovao u Mainzu te je slavio sa 2-0 golovima Francka Ribéryja (33) i Jamesa Rodrígueza (44).

Dan ranije Borussia iz Dortmunda je kao gost svladala Koeln sa 3-2, a junak pobjede gostiju bio je njihov novi napadač Michy Batshuayi sa dva gola, a koji je u Borussiju stigao na posudbu iz Chelseaja.

Večeras Borussia Moenchengladbach dočekuje Leipzig.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
25. travanj 2024 01:46