screenshot youtube
NEZAUSTAVLJIVI NAPADAČ

VIDEO: STRAŠNA UTAKMICA VATRENOG ASA! GOLOM I ASISTENCIJOM ODVEO SVOJ KLUB U LIGU PRVAKA Kramarić opet zablistao, ali na nosilima napustio travnjak!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. svibanj 2018. 18:13

U posljednjem 34. kolu njemačke Bundeslige Hoffenheim je na svojem terenu bio bolji od Borussije Dortmund (3:1) i tako izborio plasman u Ligu prvaka iduće sezone. Hrvatski nogometni reprezentativac postigao je vodeći pogodak za Hoffeinheim u 26. minuti susreta nakon velike pogreške gostujućeg vratara Burkija.

Spomenuti je dobio jednu povratnu loptu koju je trebao lakoćom izbaciti iz svog kaznenog prostora, ali se spetljao i poslao ju ravno u noge Andreja Kramarića koji ju je prihvatio na dvadesetak metara od gola, ušao korak u kaznenio prostor i zatim odmjerenim udarcem u donji desni kut zabio za vodstvo.

Borussija se u nastavku utakmice, točnije u 58. minuti vratila pogotkom Reusa, ali onda je ponovno zablistao Kramarić, ovog puta sjajnom asistencijom za Szalaija koji u 63. minuti ponovno dovodi Hoffenheim u vodstvo.

Do kraja utakmice Hoffenheim je postigao još jedan pogodak i to nakon što je Kramarić iz slobodnog udarca ubacio loptu u kazneni prostor, tamo su loše reagirali Akanji i Burki, a Pavel Kaderabek tako je postavio konačni rezultat. Također valja istaknuti kako je Kramarić u 78. minuti napustio igru na nosilima, ali nadamo se kako će s hrvatskim reprezentativcem sve biti u redu. Težina ozljede još uvijek nije poznata.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
17. travanj 2024 20:38