Screenshot: Reddit
12. KOLO BUNDESLIGE

VIDEO: TAKO TO RADI ANDREJ KRAMARIĆ Pogledajte mat u tri poteza, Vatreni novom majstorijom ponovno dokazao svoju klasu. Među strijelcima i Rebić

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. studeni 2018. 17:05

U 12. kolu njemačkog nogometnog prvenstva Hoffenheim Andreja Kramarića remizirao je na gostovanju kod Herthe u Berlinu 3:3.

Drrugi gol za goste u 10. minuti u tom trenutku za vodstvo 2:0 zabio je Andrej Kramarić. Bio je to sjajan gol hrvatskog reprezentativca, mat u tri poteza.

Nakon ispucavanja golmana Kramarić je primio loptu prsima, te opalio topovski iskosa s desne strane s nekih desetak metara udaljenosti. Bio je to Kramariću četvrti ovosezonski bundesligaški gol i drugi u posljednja dva kola.

Prvi gol za Hoffenheim zabio je već u prvoj mminuti Kerem Demirbay, dok je u 12. minuti za Herthu smanjio Vedad Ibišević. Treći gol za Hoffenheim zabio je Ermin Bičakčić, na na 3:2 je smanjio Mathew Leckie u 71. minuti. Na konačnih 3:3 je na kraju uspio izjednačiti Valentino Lazaro u 87. minuti.

Među strijelce se upisao i Ante Rebić čiji Eintracht je slavio u gostima kod Augsburga s 3:1. On je zabio treći gol za Eintracht u 68. minuti. Nije zaista imao težak posao nakon savršeno servirane lopte Danyja Da Coste. Rebiću je to bio peti ovosezonski bundesligaški gol.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 12:55