Screenshot
STRAŠAN NOS ZA GOL

VIDEO: VATRENA MAŠINA ZA GOLOVE I DALJE MELJE! ANDREJ KRAMARIĆ ZABIO SVOJ 20. POGODAK OVE SEZONE Ovog puta trebalo mu je samo pet minuta

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. travanj 2019. 18:25

U 28. kolu Bundeslige Augsburg je ugostio Hoffenheim, a susret je završio s visokih 4:0 za Kramarića i društvo. Hoffenheim lovi važne bodove za potencijalan plasman u Europu, a domaćima su bodovi prijeko potrebni da pobjegnu sa začelja ljestvice.

Upravo je hrvatski napadač Andrej Kramarić doveo goste u vodstvo brzim pogotkom u 6. minuti. Andrej je sjajno gurnuo Belfodila u priliku, njegov je udarac obranio vratar domaćih Kobel, a na odbijanac je natrčao Krama i poentirao za vodstvo Hoffenheima. Kramariću je ovo bio 20. gol u sezoni.

Do kraja dvoboja izvrsni alžirski napadač Ishak Belfodil postigao je hat-trick, golove je zabijao u 61., 74. i 82. minuti.

Andrej Kramarić igrao je do 80. minute kada ga je iz taktičkih razloga trener Manuel Baum odlučio zamijeniti veznjakom Leonardom Bittencourtom.

Hoffenheim je sada sedmi na ljestvici s 44 boda, čak 20 manje od Kovačeva Bayerna, a Augsburg je ostao na 15. mjestu s 25 bodova.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 04:41