CROPIX
BIJELI BEZ BODOVA

CARRILLO NAKON PORAZA U GRADSKOM VRTU 'Nismo imali sreće! Rijeka? Zbog navijača i sebe imam samo jedan način da pripremim momčad'

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 06. ožujak 2017. 09:31

Joan Carrillo, trener Hajduka, razočaran je, ne krije. Ne igrom i pristupom svojih igrača za koje je uvjeren da su dali sve od sebe, ali konačnim epilogom je pogođen:

- Bila je utakmica jakog intenziteta, do penala smo kreirali mi mnogo šansi za vodstvo, Futacs je pogodio vratnicu, imali smo "big opportunities". Osijek je doduše dobro čuvao loptu, ali smo mi isto tako parirali. Utakmica dva jaka protivnika, znamo da je Osijek fizički i tehnički potkovan... - objasnio je.

Poraz je svrstao u kategoriju da se detalji presudili:

- Jedna greška nakon kornera i još jedna na centru izgubljena lopta i mi smo izgubili utakmicu. Teško mi se oteti tom dojmu. Presudili su detalji.

Presudio je penal?

- Pa da, mi smo dotad čvrsto sve držali i imali svoje šanse.

Koliko ste razočarani?

- Mnogo. Razočaran sam...

Igrom i rezultatom?

- Rezultatom. Na igru ne mogu nešto posebno prigovoriti osim što su nam detalji okrenuli leđa. Pripremio sam različite sisteme, momčad je odigrala ozbiljno, tako smo i radili cijeli tjedan. Nije lako biti razočaran s momčadi kad su davali od sebe. Oni su profesionalci i radili su za pobjedu. Ali, rezultat nam je okrenuo leđa i jako sam razočaran.

Je li vas Osijek iznenadio?

- Nije. Iznenadilo me samo što je Ejupi preskočio kup-utakmicu u Rijeci, tada sam shvatio da ga čuvaju da bude svježiji protiv nas. Ja sam najavio da poznam tercet Ejupi, Lopa i Boban i da su to fizički jaki i tehnički potkovani igrači. Mislio sam da ćemo im se suprotstaviti s više sreće.

Sad vas čeka Rijeka?

- Još jedna teška utakmica, zahtjevna, Rijeka je jako dobra. Nama je jedini cilj pobjeda, da se iskupimo, da zadovoljimo navijače koji zaslužuju pobjede i naše bolje igre. Toga smo svjesni i dat ćemo sve od sebe da svladamo Rijeku. Imaju super rezultat, a ja imam samo jedan način da pripremim momčad, da pobijedimo. Zbog navijača i sebe – govorio je Carrillo na engleskom, a prevodio glasnogovornik domaćih, Mario Mihić.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE OVDJE!

Linker
21. travanj 2024 07:08