Foto: Damir Krajac / CROPIX
INTERVJU ZA AVAZ.BA

ĆIRO SLIKOVITO KOMENTIRAO NEUSPJEH SVOJE BOSNE 'Protiv Belgije ne bi mogla ni Argentina s Messijem. Ali gdje smo bili protiv smiješnih Grka?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. listopad 2017. 16:38

Legendarni bivši izbornik Hrvatske i Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević sinoć je kod kuće na televiziji gledao derbi u kvalifikacijskoj skupini H između BiH i Belgije.

Belgija je slavila 4:3 i praktički ostavila BiH bez ikakve šanse za plasman na Mundijal, a Ćiro je za Avaz.ba slikovito komentirao ono što se dogodilo na travnjaku Grbavice.

"Jadna je ekipa koja zabije tri gola Belgiji, a ne pobijedi. A to se dogodilo mojoj Bosni i Hercegovini. Tužno", komentirao je Ćiro.

Ćirinu Bosnu je 2010. godine zaustavio Portugal u razigravanju, a 'Zmajevi' su sada zaustavljeni i prije te spetenice.

Zaključak je da je bilo teško za očekivati da se BiH može 'izvaditi protiv Belgije. Da, travnjak je bio katastrofalan, ali bio je isti za obje momčadi.

"Ja znam šta bih napravio... Nekome bih je*** mater i sve bi se pokrenulo s mrtve točke. Veoma mi je žao što se sve ovako dogodilo. Ma je*eš Belgiju!? Protiv njih se ni Argentina sa Messijem, kojoj je također upitan nastup na Mundijalu, ne bi mogla izvaditi. Ali gdje smo bili protiv malog Cipra, smiješnih Grka!? Da ti Ćiro, kaže sine, - nigdje! E, to je razlog zašto BiH neće doći do baraža", objasnio je Blažević na sebi svojstven način.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
23. travanj 2024 23:27