Reuters / REUTERS
AKO JE TAKO, ONDA U REDU

ČITAVI SVIJET SE PITA ZAŠTO CRISTIANO RONALDO NIJE DOŠAO NA SVEČANOST U MONACO Trener Juventusa stao u obranu Portugalca: 'Bio je ljut...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. kolovoz 2018. 20:40

Luka Modrić u srijedu je i službeno proglašen za najboljeg nogometaša i veznjaka Europe od strane Uefe. Mediji su mjesecima nagađali hoće li ta nagrada pripasti Cristianu Ronaldu ili našem reprezentativcu, ali maestro Real Madrida i Vatrenih u konačnici je odnio pobjedu.

Zanimljivo, Portugalac se uopće nije pojavio na dodjeli, a većin smatra da je razlog tome upravo to što nije ponio titulu najboljeg. S druge strane talijanski mediji ističu kako je glavni razlog utakmica protiv Parme koja je na programu već u subotu.

Ostali su mišljenja kako je izostanak Ronalda sa svečane ceremonije u Monacu 'Zlatna lopta' i da želi što bolje odigrati nadolazeće utakmice. U obranu Ronalda stao je i glavni strateg Juventusa Allegri.

MADRID, SPAIN - MAY 30:  Gareth Bale, Luka Modric and Cristiano Ronaldo share a light moment during training at the Real Madrid UEFA Open Media Day at Valdebebas training ground on May 30, 2017 in Madrid, Spain.  (Photo by Denis Doyle/Getty Images )
Denis Doyle/Getty Images

- Normalno je da je Cristiano ljut nakon sezone kakvu je imao. To što nije bio prisutan je njegova osobna odluka i treba je poštovati - rekao je trener Juventusa.

Linker
19. travanj 2024 19:12