REUTERS/Susana Vera
ZVIJER!

ČOVJEK JE FENOMEN I TO JE SADA DOKAZANO! Posljednji liječnički pregled ostavio nogometni svijet u čudu: Cristiano Ronaldo ima tijelo - 20-godišnjaka!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. srpanj 2018. 23:33

Kada je sedmerostruki uzastopni talijanski prvak Juventus potvrdio dolazak Cristiana Ronalda u transferu vrijednom 100 milijuna eura mnogi su se upitali je li to previsoka cijena za jednog 33-godišnjaka. Naravno, s financijske strane 'Stara dama' će vrlo brzo opravdati tu investiciju, što preko dresova, a što preko sponzora koje će Portugalac povući sa sobom, no upitno je bilo koliko još toga slavni nogometaš može ponuditi na najvišoj razini.

Taj smo odgovor izgleda dobili s njegovim posljednjim liječničkim pregledom koji je pokazao da Ronaldo ima tijelo - 20-godišnjaka!

Kako javlja španjolska Marca, Portugalac ima samo sedam posto tjelesne masnoće, dok prosjek kod profesionalnih nogometaša njegovih godina iznosi tri posto više. Nadalje, čak 50 posto Ronaldovog tijela čini mišićna masa, dok je prosjek 46 posto.

Prema BeIN Sportu, njegovi medicinski nalazi samo opravdavaju njegovu nadljudsku fizičku sposobnost koju je pokazao i na Svjetskom prvenstvu gdje je postao najbrži igrač tog natjecanja postigavši u jednom trenutku brzinu od 33,98 kilometara na sat!

Čini se da u Juventusu nema brige...

Linker
23. travanj 2024 14:26