REUTERS
SMATRA DA JE NAJBOLJI

CRISTIANO RONALDO KONAČNO OTKRIO PRAVU ISTINU I RAZLOG ZBOG KOJEG JE OTIŠAO IZ REALA Portugalac smatra da je zaslužio i uzeti nagradu ispred Modrića

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. listopad 2018. 17:22

U početku je malo zapinjalo, ali Portugalac Cristiano Ronaldo u posljednjih je nekoliko utakmica za Juventus pokazao da je ponovno onaj stari. Ukoliko ovako nastavi gotovo je sigurno da će 'stara dama' osvojiti još jedan naslov u talijanskoj Serie A, a mogla bi otići i do samog kraja u Ligi prvaka.

Protugalac je u razgovoru za 'France Football'progovorio o svom odlasku iz Real Madrida prošlog ljeta, o optužbama za silovanje, ali i Zlatnoj lopti. Ronaldo je kao glavni razlog svog napuštanja Santiago Bernabeua naveo predsjednika kluba Florentina Pereza.

- Osjećao sam da me se u klubu ne gleda više kao na početku. Tada sam imao osjećaj da sam Cristiano Ronaldo, a sada me predsjednik gledao očima koje to više nisu značile - rekao je napadač Juventusa.

To je bio glavni okidač za odlazak u Torino u transferu vrijednom 100 milijuna eura.

- Kada se počelo pričati o mojem odlasku osjetio sam kako me predsjednik ne želi zaustaviti. Da sam htio otići zbog novca, otišao bih u Kinu, nudili su mi pet puta više. Nisam došao u Juve zbog toga, u Madridu sam zarađivao isto, još i više. Razlika je u tome što su me Talijani stvarno željeli i to su i pokazali.

Ronaldo sanja i svoju šestu Zlatnu loptu kojom bi prestigao Argentinca Lea Messija. Ipak, smatra kako ga u tome koče optužbe za silovanje.

- Te mi priče svakako ne idu u prilog. Ometaju moj život, djevojku i moju obitelj. Ipak, smatram da sam zaslužio šestu Zaltnu loptu i prestići Lea Messija. U sebi znam da sam jedan od najboljih igrača u povijesti.

Linker
26. travanj 2024 06:39