Getty Images
TAJNA USPJEHA

CRISTIANO RONALDO OTKRIO TAJNU POVIJESNOG USPJEHA ZINEDINEA ZIDANEA U MADRIDU 'On jednostavno zna riješiti taj veliki problem u svlačionici'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. travanj 2019. 14:45

Zinedine Zidane ponovno je trener madridskog Reala, što je francuskoj televizijskoj kući RMC Sport poslužilo kao povod za dokumentarac o trofejnom treneru.

Priča o povijesnom uspjehu od osvajanja tri Lige prvaka u nizu nije, naravno, mogla biti ispričana bez Cristiana Ronalda koji se i sam pojavljuje u dokumentarcu kao jedan od sugovornika. Portugalac, koji sada golove zabija u Seriji A u dresu Juventusa, bio je ključan igrač prvog Zidaneova mandata na Santiago Bernabeu, a u dokumentarcu je govorio o tome što Zidanea čini vrhunskim trenerom.

- Mislim da je Zidane inteligentan trener, zna upravljati momčadi na pametan način. Svi igrači žele igrati što je više moguće, a kada ih imate puno to nekada nije lako postići. Međutim, Zidane zna riješiti taj veliki problem, zna svakome usaditi osjećaj da je dio momčadi. Njegova karijera, igračka i trenerska, govori sama za sebe. Našao je način da talent koji je imao kao igrač prenese u ulogu trenera i u svlačionicu. Radi sjajan i jedinstven posao, rezultati nisu slučajni, pun hvale bio je Ronaldo za svog bivšeg trenera.

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 23:  Cristiano Ronaldo of Portugal and Real Madrid CF wins The best Fifa men's player and Zinedine Zidane of France and Real Madrid CF wins The Best FIFA Men's Coach   during The Best FIFA Football Awards Show on October 23, 2017 in London, England.  (Photo by Michael Steele/Getty Images)
Getty Images

Linker
20. travanj 2024 11:05