Goran Sebelic / CROPIX
POSLJEDNJE PRIPREME U SLAVONIJI

DALIĆ IZAŠAO PRED NOVINARE, MODRIĆ NIJE Izbornik odgovorio na neugodno pitanje: 'Ma, ja to neću komentirati...Pustite presude, pustite sudove...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. lipanj 2018. 21:45

Hrvatski nogometni reprezentativci zajedno s izbornikom Zlatkom Dalićem stigli su u Slavoniju u Bogdanovce kraj Vukovara uoči sutrašnjeg prijateljskog dvoboja sa Senegalom. Hrvatska će reprezentacija u Osijeku odigrati posljednju pripremnu utakmicu prije odlaska na SP u Rusiju. Izjavu je za brojne okupljene novinare dao sam izbornik.

"Veseli me da smo došli u Bogdanovce, u Vukovar, u Slavoniju. Nismo mogli izabrati bolje mjesto za kraj priprema koje smo odradili jako dobro. Odradili smo sve kako sam ja zamislio", rekao je Dalić.

Vedran Ćorluka nije trenirao popodne ostalim igračima. Izbornik tvrdi da problema nema.

"Sve je u redu. Teren je tvrd i samo je iz preventivnih razloga napustio travnjak".

Trebao je pred predstavnike sedme sile izaći i kapetan Luka Modrić, ali kapetan Reala nije se pojavio.

Upitan je Dalić i za stanje Modrića i Dejana Lovrena s obzirom na presudu Zdravku Mamiću.

"Ma, ja to neću komentirati. Ne razumijem da vi uopće dajete povoda tome. Ovo je Hrvatska, ovo je nogomet, ovo je Svjetsko prvenstvo. Pustite presude, pustite sudove, to nije naš posao. Dajte dečkima mira. Nemojte vi to potencirati kao novinari jer nije red. Dajte dečkima nek igraju nogomet i nek uživaju u nogometu".

- Uporno ponavljam: ekipa će dati sve od sebe, došli smo ovdje u Osijek da pružimo gledateljima dobru zabavu i osiguramo pozitivnu atmosferu uoči svjetskog prvenstva. Ovo je Hrvatska i želimo da i dečki uživaju u nogometu. I vi novinari ne biste trebali komplicirati jer to nije red, dajte dečkima da uživaju i da publici ostavimo pozitivan dojam. - poručio je Dalić.

- Pun sam samopouzdanja, imam izvrstan osjećaj uoči svjetskog prvenstva i ne želim negativu u krugu reprezentacije. Došli smo pripremljeni i dat ćemo sve od sebe da sutra pobijedimo Senegal. - zaključio je izbornik i najavio sutrašnju utakmicu koja će se odigrati na osječkom Gradskome vrtu s početkom u 18 h.

Linker
24. travanj 2024 10:54