REGGIO NELL'EMILIA, ITALY - JUNE 27: Dani Olmo of Spain celebrates after scoring goal 3-1 during the 2019 UEFA U-21 Semi-Final match between Spain and France at Mapei Stadium - Citta' del Tricolore on June 27, 2019 in Reggio nell'Emilia, Italy. (Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)
Giuseppe Bellini/Getty Images

IGRAČ ODLUKE

DAN NAKON POBJEDNIČKOG GOLA NIJEMCIMA DANI OLMO NA NASLOVNICAMA Španjolskim medijima opet nahvalio Dinamo i ključnu odluku karijere

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 01.07.2019. u 19:34

 • Španjolski mediji puni su Danija Olma nakon finala Europskog U21 prvenstva u kojem je njegova Španjolska pobijedila Njemačku 2:1, a presudnim se pokazao upravo gol sjajnog dinamovca.

  21-godišnji Španjolac u Hrvatsku se otisnuo sa svega 16 godina, a danas je itekako ponosan na tu odluku. Istaknuo je to i u izjavi koja je osvanula na Asovom portalu.

  "Otišao sam u Zagreb jako mlad i oni su mi dali priliku tako mladome da igram za prvu momčad. Tamo sam se puno popravio, ne samo na sportskoj, nego i na osobnoj razini. To mi je pomoglo da sazrijem puno brže. Sretan sam s odlukom koju sam donio i poslom koji sam tamo obavio", izjavio je Olmo.

  Screenshot

  O potencijalnom odlasku Olma iz Dinama naveliko se nagađa, a ono što je sigurno je da će njegov transfer biti rekordni u povijesti Dinama.

  "Vidjet ćemo što će se događati. Ovo je bila dobra sezona, kako na momčadskom, tako i na individualnom planu i sretan sam kako je završila".

  Nije se Olmo propustio zahvaliti španjolskim navijačima koji su ih došli podržati u Italiju.

  "Puno im hvala na podršci koju smo imali tijekom cijeloga turnira. Oni su nam bili dodatni poticaj", zaključio je Olmo.

  Iz drugih medija