CROPIX
SLUŽBENO PRIOPĆENJE

DAN NAKON RASKIDA S RANGERSIMA KRANJČARU STIGLA PONUDA S HRVATSKE ADRESE KOJU JE NAJMANJE OČEKIVAO 'Spremni smo za pregovore'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. ožujak 2018. 13:46

Niko Kranjčar (33) i službeno je sporazumno raskinuo ugovor sa škotskim velikanom Glasgoww Rangersom, a ubrzo nakon toga stigla mu je i prva službena ponuda.

Uputili su ju iz nogometnog kluba Dračice Đakovo. Riječ je o niželigašu iz đakovačkog kvarta Dračice koji se trenutno natječe u Drugoj županijskoj ligi Osječko-baranjske županije.

"Niko Kranjčar, ovih dana se u medijima vrti priča kako ste raskinuli ugovor s Glasgow Rangersima. Budući nas mediji bojkotiraju, vjerojatno ne znate da smo baš na toj poziciji ostali kratki. Ukoliko ste zainteresirani za angažman u našem klubu do kraja sezone bili bismo izrazito spremni. Za daljnju suradnju spremni smo na pregovore. Liječnički ste, nadamo se, prošli, tako da Vas možemo prijaviti za iduće kolo. S poštovanjem, istinski nogometni romantici", stoji u duhovitom priopćenju NK Dračice Đakovo.

Dakako, u NK Dračice su svjesni da od dolaska bivšeg hrvatskog reprezentativca neće biti ništa, ali je njihov entuzijazam impresivan. A s druge strane, Kranjčara je, ako ju je vidio, objava na Facebooku zasigurno nasmijala.

Kranjčar je došao u Rangerse u ljeto 2016. iz New York Cosmosa. No, ozljeda koljena spriječila ga je da pruži veći doprinos. Skupio je ukupno 26 nastupa i zabio je tri gola, s tim da je ove sezone odigrao samo 11 utakmica. Trenutno je u potrazi za novim klubum...

Linker
24. travanj 2024 15:52