GNK Dinamo
'UTAKMICA ŽIVOTA'

DINAMO POTPISAO NOVO POJAČANJE Dočekao je glavnu nagradu: 'Ponosan sam što sam napokon ispunio svoj cilj'

TONI MRKIĆ Pobjednik prve sezone TV-serijala Utakmica života dočekao glavnu nagradu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. prosinac 2018. 11:21

Pobjednik prve sezone zanimljivog TV-serijala Utakmica života Toni Mrkić upravo je potpisao jednogodišnji ugovor s GNK Dinamom. Toni se, podsjetimo, nametnuo kao najbolji među 30 kandidata i njegov ugovor s Modrima na snagu stupa 1. srpnja 2019., a dotada će vještine brusiti u trećeligašu HAŠK-u.

- Toni je pokazao određenu kvalitetu u Utakmici života te smo potpisali jednogodišnji ugovor. On je odradio pripreme u našoj B momčadi i trenutno je u HAŠK-u da bi skupio potrebnu minutažu te se nastavio razvijati. Mislim da je to dobar izbor za njega, a Dinamo će svakako pratiti njegov razvoj - izjavio je na potpisivanju sportski direktor Dinama Marijan Vlak.

Mladi se veznjak u serijalu Utakmica života istaknuo kontrolom sredine terena i pregledom igre, što mu je donijelo titulu pobjednika. Potpisivanje za profesionalni nogometni klub bio je njegov dugogodišnji san koji napokon postaje stvarnost.

Kvalitetan rad

- Sretan sam i ponosan što je napokon došao dan mog potpisa s Dinamom, čime sam ostvario cilj koji sam si zadao ulaskom u kamp Utakmice života. Razina kvalitete ekipe, rada i uvjeta u ovom klubu neusporedivi su s onim što sam i gdje sam dosad igrao te smo nakon ljetnih priprema s Dinamom II odlučili da je za moj razvoj najbolja opcija odlazak u klub gdje ću imati bitnu ulogu i što veću minutažu. Uz kvalitetan rad i igranje u HAŠK-u te uz dodatne individualne treninge moj je cilj podići svoju kvalitetu u svim segmentima igre te što bolji i spremniji krenuti u nove pripreme s Dinamom II - izjavio je Toni i dodao:

- Na ljetnim sam pripremama vidio gdje sam, što mi i koliko nedostaje, te da uz kvalitetan rad sigurno mogu odgovoriti zahtjevima koji se pred mene stave na toj razini. Na kraju, želim još jednom zahvaliti kompletnoj ekipi Utakmice života i Ivanu Rukavini kao vlasniku i autoru, bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

Projekt Utakmica života pokrenuli su Ivan Rukavina i bivši hrvatski nogometni reprezentativac Danijel Pranjić. Nogomet je omiljeni sport u Hrvatskoj, a brojni talenti ovim su projektom dobili priliku baviti se njime i profesionalno. Upravo ovih dana započele su pripreme za drugu sezonu projekta.

Zagreb, 100618.
Stadion Hitrec Kacijan.
Utakmica zivota odabrane momcadi Igora Stimca protiv All Star momcadi profesionalaca. Pobjednik projekta Utakmica zivota, Toni Mrkic, osvojio je jednogodisnji ugovor s GNK Dinamo.
Na fotografiji: Toni Mrkic.
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Dodatna prilika

- Drago mi je da je Toni napokon potpisao ugovor s Dinamom. Nažalost, to se razvuklo sve do kraja godine jer jedan Tonijev bivši klub nije imao sluha i volje omogućiti mu da potpis na ugovor stavi i ranije. Iz svega ovoga, zahvaljujući odgovornim ljudima iz Dinama, izvukli smo i dodatnu priliku za Tonija, koji je dobio jednu sezonu vremena za prilagodbu i dodatni rad na elementima koji mu nedostaju da bi konkurirao na vrhunskoj razini, koju klub poput Dinama svakako traži. HAŠK je svakako dobar izbor kluba s kvalitetnim mladim trenerom Damirom Grlićem i iskusnim sportskim direktorom Ilijom Lončarevićem, koji garantiraju kvalitetan rad i napredak svakog igrača - izjavio je Ivan Rukavina, koji ističe:

- Toniju smo kao pobjedniku Utakmice života osigurali i osobnog trenera za fizičku pripremu iz ekipe Coach4You, prilagođeni plan prehrane i nutricionističko savjetovanje koje mu daje centar Nutrilife, vrhunsku suplementaciju u suradnji sa Solgarom te rad na psihološkoj pripremi s vrhunskom ekipom iz Mentalnog treninga.

Linker
20. travanj 2024 11:22