CROPIX
U PITANJU KOLJENO

DINAMOV DRAGULJ 'OUT' DO KRAJA SEZONE! TEŠKA OZLJEDA JEDNOG OD NAJVAŽNIJIH IGRAČA MODRIH Nakon duela toliko je zavrištao da se čulo do novinarske lože

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. ožujak 2018. 19:48

Mladi U-21 reprezentativci Hrvatske osigrali su utakmicu 7. kola kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo protiv Moldavije (4:0), a osim pobjede valja izdvojiti i jedan trenutak na utakmici, točnije 19. minutu susreta koju Dinamov Nikola Moro neće pamtiti po dobrom.

U jednom duelu na sredini travnjaka, koji nije izgledao previše žestok došlo je do sraza s Arturom Craciunom. Obojica igrača pala su na travnjak, a Nikola je zavrištao, čulo se do novinarskih loža.

Zagreb, 270318
Stadion Velika Gorica.
Kvalifikacije za Europsko prvenstvo U-21, susret izmedju Hrvatske i Moldove.
Na fotografiji: Nikola Moro.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
Nikola Moro

Nakon pregleda magnetska rezonanca pokazala da je Nikoli Moru puknuo prednji križni ligament! Teška je to ozljeda, jako teška, ova sezona je završena za mladog nogometaša Dinama.

Ne samo to, stanka u takvim slučajevima iznosi od 6 do 8 mjeseci, što znači da Moro neće igrati niti u jesenskom dijelu nove sezone, neće moći jurišati s Dinamom u europskim natjecanjima. Užasno je to što se dogodilo Nikoli, baš u trenucima kada je karijera kretala u sjajnom smjeru, eto, dogodila se velika, velika nesreća.

Linker
18. travanj 2024 22:12