MANCHESTER, ENGLAND - JANUARY 18: Martin Demichelis of Manchester City during the Barclays Premier League match between Manchester City and Arsenal at the Etihad Stadium on January 18, 2015 in Manchester, England. (Photo by Michael Steele/Getty Images)
Michael Steele/Getty Images

IMPRESIVNA BIOGRAFIJA

EMOTIVNI KRAJ KARIJERE ZA BIVŠEG ARGENTINSKOG REPREZENTATIVCA Oproštaj protiv Reala: 'Došao je dan kad moram reći zbogom. Nemam više snage i brzine'

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 15.05.2017. u 19:57

 • Argentinski nogometaš Martin Demichelis objavio je u ponedjeljak da prekida karijeru nakon utakmice zadnjeg kola Primere Malaga - Real u nedjelju.

  Branič Malage, koji je odigrao 50 utakmica za argentinsku reprezentaciju, sazvao je konferenciju za novinare na stadionu La Rosaleda i objavio da u 36. godini napušta nogomet.

  "Došao je i taj dan kad moram reći zbogom. Imam 36 godina i primijećujem da nemam toliko snage i brzine u nogama potrebne za nogomet na ovoj razini", kazao je Demichelis, koji je pritom i zaplakao.

   

  Demichelis je 2003. godine iz argentinskega River Platea došao u Bayern München, gdje je ostao sedam godina. Iz Njemačke je otišao u Malagu, pa u Atletico Madrid, Manchester City i Espanyola, da bi se ove godine vratio u Malagu.

  Tagovi