Dean Mouhtaropoulos/Getty Images / Getty Images
JOŠ SE NISU UHODALI

ANDERLECHT OSIM S REZULTATIMA IMA PROBLEMA I S ORGANIZACIJOM Zaboravili dočekati UEFA-ina čovjeka za sigurnost, nitko nije znao tko je za to zadužen

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 06. listopad 2018. 00:49

U Anderlechtu nije raskorak samo u rezultatima i prezentacijama na travnjaku, ugledni belgijski klub ima problema i u unutarnjoj organizaciji.

Naime, novi gazda Marc Coucke, koji je prijenos vlasništva dovršio ove godine, napravio je velike pretumbacije. Promijenio je u svim strukturama više od 50 ljudi, neki kažu da se ta brojka s klupskom administracijom penje i do 70, 80 ljudi.

Naravno da klubu nakon tolikih promjena treba neko vrijeme da “dođe k sebi”, da uhvati ritam. Načuli smo jučer i da su u Anderlechtu, u tom kaosu, zaboravili dočekati UEFA-ina čovjeka za sigurnost, vjerojatno ni u klubu nisu znali u čiji sektor to spada.

I u Dinamu su nam rekli da je komunikacija s ljudima iz Anderlechta ovaj put bila teža nego prije, da nije baš uvijek bilo jasno s kim se i o čemu treba razgovarati.

Srećom, u nekim dijelovima posla ipak su ostali i neki stari kadrovi, koji su sudjelovali u dogovorima i razgovorima i prije devet godina pa su sva pitanja organizacije na vrijeme riješena.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 15:24