Iz nekih starih dana: Mateo Kovačić, Jerko Leko, Ivan Kelava i Domagoj Vida.
 Damir Krajac / CROPIX
SAZRIO NA MAKSIMIRU

BIVŠI DINAMOVAC NA NAJLJEPŠI MOGUĆI NAČIN ČESTITAO 'SVOJIM' MODRIMA 'Bravo Dinamo, nadam se susretu u finalu!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. studeni 2018. 19:55

Uspjeh Dinama ne proživljava samo ekipa koja trenutno 'stanuje' na Maksimiru. U modru svlačionicu nakon povijesne pobjede nad Spartakom i skidanja prokletstva konstantno pristižu čestitke, a najviše se javljaju igrači koji su nekoć nosili isti dres.

Već smo pisali o javljanjima Luke Modrića, Dejana Lovrena, Vedrana Ćorluke, Marka Pjace i Josipa Pivarića, a nešto kasnije se tom društvu priključio i Mateo Kovačić koji i sam nastupa u Europskoj ligi, samo što ovoga puta nosi dres engleskog velikana Chelseaja koji se također plasirao u šesnaestinu finala ovog natjecanja.

Englezi su samim time i jedni od potencijalnih protivnika s kojima bi se Dinamo mogao susresti u nokaut fazi.

"Moji 'Plavi' i moji 'Modri' plasirali su se i izborili svoje mjesto u daljnjoj fazi natjecanja. Nadam se da ćemo se susresti u finalu Europske lige. Bravo Dinamo i čestitke svima na velikom uspjehu!" - glasila je na Twitteru poruka hrvatskog reprezentativca koji je na Maksimiru, što kao senior, a što kao igrač mlađih kategorija, nastupao u razdoblju između 2009. i 2013. godine kada je napusti Zagreb i potpisao za milanski Inter u transferu vrijednom 11 milijuna eura.

Kako je Chelsea prvi u svojoj skupini L i to s maksimalnih 12 bodova, baš kao i Dinamo, velika je vjerojatnost da će se ova dva kluba izbjeći u šesnaestini finala. Podsjetimo, zagrebačkom klubu za definitivnu potvrdu prvog mjesta treba još samo jedan bod iz uzvratnih susreta s Fenerbahčeom i Anderlechtom.

Dinamove utakmice u Europskoj ligi gledajte na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite ovdje.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 11:10