Goce Sedloski
 Zeljko Hajdinjak / CROPIX
TUČE SE PO GLAVI ZBOG PROMAŠAJA

DINAMO IH NIJE IMPRESIONIRAO 'Poginuli smo muški, a ne kao kukavice'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 15. srpanj 2016. 23:41

Ni dva dana nakon susreta s Dinamom u Skoplju se nisu smirili dojmovi, pričalo se još jučer o dobroj Vardarovoj igri i Dinamovoj sreći. Riječ “bravo” dominira tamošnjim medijima, trener Goce Sedloski stalno ponavlja da je zadovoljan onime što je prezentirala njegova momčad.

- Iako smo izgubili, nemam što prigovoriti svojim igračima. Odigrali su dobru utakmicu, nažalost, primili smo dva naivna i nesretna gola i to je presudilo - kazao je Sedloski makedonskim medijima te naglasio, po njemu, najvažnije:

- Igrali smo napadački nogomet, to je moje opredjeljenje i na tome ću i dalje težiti. Ponosan sam zbog toga što smo se nadigravali, što smo išli zabiti gol i na taj se način suprotstaviti jakom suparniku. Tako ćemo igrati i nadalje.

Doduše, pokazalo se, da napadački nogomet ne donosi uvijek uspjeh. Kao i u ovom slučaju.

- Istina, napadački nogomet ima prednosti i mane. Minus je sigurno to što kod napadačke igre pati obrana, Dinamo je to znao kazniti. Premda, kod 0:0 imali smo mi šanse, a prvi gol, odnosno autogol, plod je čiste sreće. Nismo se bojali Dinama, niti smo bili impresionirani, poginuli smo muški, a ne kao kukavice. Samo da smo uspjeli zabiti još poneku od naših prilika, tko zna što bi se dogodilo - zaključio je Sedloski.

Kako će Dinamo proći u Europi ove sezone?

Proći će u skupinu Lige prvaka

Ispast će na zadnjoj stepenici i ući u Europsku ligu

Neće izboriti ni Europsku ligu niti Ligu prvaka

Ispadaju već protiv Vardara

Planove za uzvrat u Maksimiru zasad nije otkrio. Osim što je nekoliko puta ponovio da će Vardar uvijek igrati napadački. U Zagrebu će se i morati u nekom trenutku otvoriti, ako želi napraviti čudo i slaviti te izboriti iduće pretkolo.

Linker
15. travanj 2024 02:48