Screenshot
VLADA VELIKO RAZOČARANJE

DINAMOV PROTIVNIK DOGOVORIO REKORDNI TRANSFER, MEDIJI RAZAPINJU KRIVCA VELIKIH GAFOVA 'Za tebe tu nema mjesta, to si napravio i protiv Dinama'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. ožujak 2019. 13:02

U posljednjoj utakmici 25. kola Primeire Benfica je protiv Belenensesa (2:2) na bizaran način ostala bez dva boda, odnosno bez prednosti na vrhu tablice koja je izborena pobjedom protiv Porta u prošlom kolu. Tako sada Benfica i Porto sa šezdeset bodova dijele prvo mjesto, a do kraja prvenstva ostalo je još devet kola...

Razočarenju koje su igrači Benfice priredili svojim navijačima sinoćnjim remijem prethodio je poraz od Dinama u Zagrebu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Sudeći prema naslovima na portugalskim portalima, glavna meta navijačkih kritika nakon dva neočekivana kiksa je stoper Ruben Dias. Naime, Portugalac je u Zagrebu skrivio jedanaesterac, dok je sinoć neopreznim povratnim pasom poklonio drugi gol Belenensesu.

Navijači su nakon utakmice napali Diasa na društvenim mrežama, piše O Jogo.

"Za tebe ne bi trebalo biti mjesta u prvih jedanaest, neozbiljno si odigrao i protiv Dinama i sinoć", "Otvori oči! Umjesto gledanje fotografija na Instagramu, gledaj loptu!" "Tako se ne igra nogomet", citiraju se komentari nezadovoljnih navijača.

Carlos Rodrigues/Getty Images

Bruno Lage, trener Benfice, nakon sinoćnje utakmice nije bio posebno zabrinut.

"Odigrali smo i lošije utakmice od ove. Osim toga, Belenenses je ove sezone pravo iznenađenje. Nema razloga za paniku. Ako nam se ista stvar dogodi u tri ili četiri utakmice zaredom, onda će to biti problem. Moramo nastaviti raditi. Imamo jednu utakmicu u četvrtak i onda odmah u subotu drugu. Nismo osjećali pritisak zbog toga što je Porto ranije pobijedio", prenosi Lagove izjave A Bola.

"Jonas? Odigrao je 90 minuta i zabio gol, a novinari me ispituju o Seferoviću. Još više od toga me veseli koliko se trudi na treninzima, pohvalio je brazilskog napadača Lage.

Benfica uoči Dinama dogovorila rekordni transfer!?

AVEIRO, PORTUGAL - AUGUST 05: Benfica's forward Raul Jimenez from Mexico celebrates scoring Benfica third goal during the match between SL Benfica and VSC Guimaraes at Estadio Municipal de Aveiro on August 05, 2017 in Lisbon, Portugal.  (Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images)
Carlos Rodrigues/Getty Images / Getty Images
Raul Jimenez

Dodajmo i kako Record piše da je Joao Felix na tribine Luža sinoć privukao skaute Manchester Uniteda i Rome, dok se u britanskim medijima moglo pročitati kako Benfica obavlja završne radove oko najvećeg transfera u klupskoj povijesti.

Naime, ugovor Raula Jimeneza, napadača Benfice na posudbi u Wolverhamptonu, na ljeto bi trebao biti otkupljen, a Wolvesi su navodno spremni potrošiti više od 40 milijuna eura...

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 02:40