REUTERS/Rafael Marchante
'OSJETILI SMO DA JE AROGANTAN'

DINAMOVAC NAKON UTAKMICE OBJASNIO NESMOTRENI POTEZ POSLIJE KOJEG SE BILO GOTOVO PA NEMOGUĆE VRATITI 'Žao mi je, stvarno jest... nisam to zaslužio'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. ožujak 2019. 09:03

Benfica je nakon produžetaka zadržala čistu mrežu i Dinamo na svom Luzu svladala s 3:0. Portugalci tako nastavljaju s natjecanjem u četvrtfinalu, dok se Modri vraćaju kući i okreću domaćim izazovima.

Igrači zagrebačkog kluba su tužni, ali i ponosni na sve što su do sada napravili. Jedan od onih koji su se nakon utakmice pojavili pred novinarima bio je Petar Stojanović. Njega će se u ovoj utakmici posebno pamtiti po isključenju u 104. koje je stiglo nakon dva žuta kartona u svega nekoliko sekundi.

- Žao mi je zbog crvenog kartona, stvarno jest, ali mislim da ga nisam zaslužio, bio je prigovor, ali ništa spektakularno. No, osjetili smo otpočetka da je sudac arogantan, priča se i o 11-ercu, glupo je sada pričati o tome. Dali smo sve od sebe, ostavili srce na terenu, zaslužili smo više, da smo zabili u pravo vrijeme. Najviše mi je žao prvih 90 minuta, šteta što je onako vrhunski zabio Jonas, no to je nogomet, moramo im čestitati. Zabili su tri eurogola, a mi sad moramo dići glave.

Susret na Luzu komentirao je i Mario Šitum

- Svima nam je jako žao. Znali smo da će ovako utakmica izgledati. U prvom poluvremenu nisu imali šanse, u drugo su pojačali ritam. Žalim za našim propuštenim šansama. Žao mi je one Gojakove šanse, odskočila mu je lopta u zadnjem trenutku, ja sam bio i za njega, da smo zabili mi prolazimo dalje! Pa ona Atiemwenova, penal na Petkoviću... Oni su imali posjed, a mi čak i konkretnije šanse od njih. No, nažalost, završili smo svoj europski put za ovu sezonu.

Linker
19. travanj 2024 12:16