Ronald Gorsic / CROPIX
'ALI NEĆE IM BITI LAKO'

DINAMOVAC S TURSKIM ISKUSTVOM NAJAVIO UTAKMICU S FENERBAHČEOM I OTKLONIO SVE DVOJBE 'Igrat će s najboljima, sto posto... Neće oni misliti na to'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 19. rujan 2018. 19:31

Izet Hajrović (27) ima turskog iskustva, igrao je za Galatasaray. Zato smo ga pitali kakva su njegova saznanja, koliko je Feneru bitna Europska liga? I hoće li u četvrtak na Maksimiru igrati u punom sastavu, a maksimalnim angažmanom s obzirom na to da ga u sljedećem kolu turskog prvenstva čeka derbi s Bešiktašem?

- Vjerujem, Feneru je jako važna Europska liga, žele oni tu napraviti rezultat. Nema tu dvojbe, igrat će s najboljim igračima. Sto posto... Neće oni misliti na derbi s Bešiktašem. Imaju dosta novih igrača ove sezone, ali im je momčad jako kvalitetna. Baš sam gledao njihovu utakmicu s Konyasporom. Bili su dobri, baš dobri.. Zapravo, super su - priča nam Hajrović

Međutim, Hajro kaže i ovo...

- Svaka im čast, jaki su, ali neće ni njima biti lako. Mi smo spremni, gladni europskog uspjeha. Imamo dobru momčad, znamo što je naš cilj. A on je pobjeda.

Misli li da je Fener jači od Young Boysa?

- Vidite, držim da je to otprilike ista razina vrijednosti. Ne mogu kazati tko je bolji, stvarno su tu negdje. Fener je jako ofenzivan, to im je glavna karakteristika, žele zabijati pogotke. Imaju odlične napadače, moramo biti jako pažljivi. Slimani je jako opasan. Nego, da vam pravo kažem, nismo još analizirali Fener, to ćemo napraviti u srijedu. Šef je bio u Turskoj, gledao je njihovu utakmicu s Konyasporom, analizirao je sve, kazat će nam što moramo raditi u četvrtak. Dinamove utakmice u Europskoj ligi gledajte na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite ovdje.

Zagreb, 040418. 
Stadion u Maksimiru.
Polufinale Hrvatskog kupa izmedju GNK Dinamo i  HNK Rijeka.
Na fotografiji: Izet Hajrovic.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Kad bi bilo puno...

Što kaže Hajrović, kako je prošlo ovo razdoblje nakon ispadanja od Young Boysa, kakva je atmosfera u svlačionici?

- Hvala Bogu, dobra... Svi su se vratili zdravi nakon ove stanke, to je najbitnije. Mi koji nismo bili s svojim reprezentacijama smo dobro trenirali, stvarno smo spremni za veliki okršaj u četvrtak.

Nego, je l’ razmišlja o reprezentaciji BIH? Hoće li ga pozvati Robert Prosinečki?

- Ha, vidjet ćemo, ja sam optimist... Nadam se da ću odigrati dobro protiv Fenera, ali i u sljedećim utakmicama.

Za kraj, Hajrović je kazao...

- Bilo bi super kad bi bio pun stadion kao protiv Young Boysa! Bilo bi to odlično! Priželjkujem pun stadion i naravno, našu pobjedu! Bila bi to važna tri boda na startu, veliku zamah za dalje, za prolazak skupine - podvukao je Hajrović!

Dinamove utakmice u Europskoj ligi gledajte na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite ovdje.

Linker
18. travanj 2024 15:03