Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
USUSRET TURSKOM VELIKANU

DOBRE VIJESTI ZA DINAMO UOČI OKRŠAJA PROTIV TURSKOG VELIKANA Četverostruki plus za trenrea Nenada Bjelicu, ali najveća enigma je kapetan

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 18. rujan 2018. 00:11

Dobre vijesti stižu iz plave svlačionice. Za utakmicu s Fenerbahčeom mogla bi biti spremna sva četvorica ozlijeđenih igrača, Ademi, Leovac, Oršić i Budimir! Točnije, ako postoji neki upitnik, onda se on odnosi samo na kapetana Ademija koji je dobio jak udarac u mišić protiv Young Boysa.

Međutim, ako bismo se igrali postocima, onda bismo mogli kazati da je šansa da Ademi ipak zaigra 60:40. Naravno da bi to bilo iznimno značajno za Modre, energija i liderske sposobnosti kapetana su neprocjenjive. Arijan je čovjek koji pokreće plavi stroj, koji se nikad ne predaje, koji stvari uvijek drži pod kontrolom. Zato se svi u klubu nadaju da će biti spreman za Fenerbahče.

Jasno, bitan je povratak i Marina Leovca na lijevi bok, iskusan je to igrač, trebat će ga u okršaju s legendarnim turskim klubom u četvrtak.

Mislav Oršić je do sada u Europi bio jedna od glavnih karika Dinama, to je nogometaš reprezentativnog potencijala, Bjelica nema bržeg igrača u momčadi. E sad, ostaje pitanje je li nakon ozljede u idealnom stanju. Ako jest, onda je to baš super vijest za Dinamo, onda će biti u udarnom sastavu, a ako nije, onda bi od početka mogao zaigrati Damian Kadzior, Naime, Poljak na svakoj utakmici pokazuje da će zaista biti pojačanje za Plave, zapravo on je to već pokazao. U Gorici je bio najbolji igrač utakmice, njegovi centaršutovi ‘imaju oči’, svakako je jaka karika momčadi Nenada Bjelice.

Veseli naravno i povratak Marija Budimira, on je jedan od onih koji može dobiti svaki duel, posebno u šesnaestercu, a gotovo smo sigurni da će ih biti protiv Fenerbahčea.

Linker
26. travanj 2024 08:40