REUTERS/Radovan Stoklasa
SLUŽBENO

DOBRE VIJESTI ZA DINAMO UOČI UZVRATA U MAKSIMIRU Modri će biti jači nego u Plzenu, u kadar se vraćaju važni igrači

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 15. veljača 2019. 16:35

U uzvratnoj utakmici u Maksimiru, za tjedan dana, raspored snaga bit će malo promijenjen. Kada bismo gledali objektivno, Dinamo bi vjerojatno više profitirao.

Naime, Modrima se vraća Izet Hajrović, najbolji strijelac u jesenskom dijelu europske sezone, spreman će potpuno biti i Poljak Kadzior, a i Mario Gavranović mogao bi do tada mogao biti potpuno spreman. Moguće je da će u boljoj formi biti i Atiemwen.

Uglavnom, ne dogodi li se nešto nepredviđeno u utakmici protiv Slavena Belupa, Dinamo bi igrački trebao biti još bolji nego što je bio u Plzenu. S druge strane, Česima će na raspolaganju biti lijevi bek Limbersky koji je sinoćnju utakmicu propustio zbog žutih kartona, ali većina ozlijeđenih igrača ipak neće biti na popisu trenera Pavela Vrbe.

Gledajući tjedan dana unaprijed, izgleda da bi omjer snaga trebao biti potpuno u Dinamovu korist, ali naravno da je teško prognozirati tko će u tom srazu biti uspješniji. Nenad Bjelica imat će na raspolaganju gotovo sve igrače, a mogao bi imati i Ivana Šunjića, koji se sve bolje oporavlja, veliku mogućnost izbora, dok Pavel Vrba teško da će moći imati puno širi kadar no što ga je imao sinoć.

Linker
20. travanj 2024 09:56