Soccer Football - World Cup - Semi Final - Croatia v England - Luzhniki Stadium, Moscow, Russia - July 11, 2018 Croatia's Domagoj Vida celebrates after the match REUTERS/Christian Hartmann
REUTERS/Christian Hartmann / REUTERS

Domagoj Vida

USUSRET EUROPSKOJ LIGI

DOMAGOJ VIDA ODUŠEVIO SUSJEDE! NAHVALIO PARTIZAN, ALI I PROGOVORIO O 'INCIDENTU' U RUSIJI 'Kafana k’o kafana. Ako sam bio tamo, znači da je dobra...'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 23.08.2018. u 13:34

 • Momčad Bešiktaša će u četvrtak u Beogradu odigrati prvu utakmicu protiv Partizana u sklopu plaoffa za plasman u skupinu Europske lige. Za tursku momčad igra i srebrni hrvatski reprezentativac Domagoj Vida koji se na isti stadion vraća nakon manje od godinu dana. U listopadu 2017. u Beogradu se također surpostavio Partizanu, ali tada je nosio dres kijevskog Dynama.

  - Ta utakmica bila je bez navijača. Bilo je malo čudno, ali mi je ostala u lijepom sjećanju, jer smo slavili. Nadam se da će tako biti i ovaj put. Bešiktaš je ovdje došao po pobjedu, ali neće biti lako, jer Partizan je do ove stepenice došao lakše nego mi. Bit će neizvjesno. Očekujem veliku borbu, ali i pobjedu svoje momčadi - rekao je hrvatski reprezentativac.

  Vida je oduševio tamošnje medije nahvalivši Partizan, ali nije htio otkriti što su sve Turci spremili za utakmicu.

  - Gledali smo ih i budemo ponovno. Riječ je o mladoj i kvalitetnoj momčadi koja ima sjajnog napadača, ali, neću sve otkriti. Moramo nešto sačuvati i za sebe.

   

  Osvrnuo se Vida kratko i na video snimku koja je u Rusiji podigla puno prašine na kojoj je zajedno s Ognjenom Vukojevićem vikao 'Slava, Ukrajini', ali i 'Gorit će Beograd', pritom mislivši na kafić u Kijevu.

  - Kafana k’o kafana. Ako sam bio tamo, znači da je dobra. Ipak, ne želim pričati o svom privatnom životu - bio je kratak Vida.

  Iz drugih medija