Domagoj Vida
 REUTERS/Christian Hartmann / REUTERS
USUSRET EUROPSKOJ LIGI

DOMAGOJ VIDA ODUŠEVIO SUSJEDE! NAHVALIO PARTIZAN, ALI I PROGOVORIO O 'INCIDENTU' U RUSIJI 'Kafana k’o kafana. Ako sam bio tamo, znači da je dobra...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. kolovoz 2018. 15:34

Momčad Bešiktaša će u četvrtak u Beogradu odigrati prvu utakmicu protiv Partizana u sklopu plaoffa za plasman u skupinu Europske lige. Za tursku momčad igra i srebrni hrvatski reprezentativac Domagoj Vida koji se na isti stadion vraća nakon manje od godinu dana. U listopadu 2017. u Beogradu se također surpostavio Partizanu, ali tada je nosio dres kijevskog Dynama.

- Ta utakmica bila je bez navijača. Bilo je malo čudno, ali mi je ostala u lijepom sjećanju, jer smo slavili. Nadam se da će tako biti i ovaj put. Bešiktaš je ovdje došao po pobjedu, ali neće biti lako, jer Partizan je do ove stepenice došao lakše nego mi. Bit će neizvjesno. Očekujem veliku borbu, ali i pobjedu svoje momčadi - rekao je hrvatski reprezentativac.

Vida je oduševio tamošnje medije nahvalivši Partizan, ali nije htio otkriti što su sve Turci spremili za utakmicu.

- Gledali smo ih i budemo ponovno. Riječ je o mladoj i kvalitetnoj momčadi koja ima sjajnog napadača, ali, neću sve otkriti. Moramo nešto sačuvati i za sebe.

Osvrnuo se Vida kratko i na video snimku koja je u Rusiji podigla puno prašine na kojoj je zajedno s Ognjenom Vukojevićem vikao 'Slava, Ukrajini', ali i 'Gorit će Beograd', pritom mislivši na kafić u Kijevu.

- Kafana k’o kafana. Ako sam bio tamo, znači da je dobra. Ipak, ne želim pričati o svom privatnom životu - bio je kratak Vida.

Linker
21. travanj 2024 17:15