Shaun Botterill/Getty Images / Getty Images
KAŽNJEN I KLUB

DRASTIČNA KAZNA ZA VRSALJKOVOG TRENERA Atletico u šoku najavio žalbu: 'Ludi' Argentinac bi nakon ovog konačno mogao smiriti strasti!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. svibanj 2018. 12:37

Trener Atletico Madrida, Diego Simeone kažnjen je s čak četiri utakmice zabrane vođenja momčadi s klupe, a uz to mora platiti i 10.000 eura kazne.

Temeperamentni Argentinac 'poludio' je na suce koji su u prvoj utakmici polufinala Europske lige na Emiratesu protiv Arsenala isključili Šimu Vrsaljka već u devetoj minuti susreta kada je hrvatski desni bek dobio već drugi žuti karton.

Uefa je Simeonea kaznila zbog 'nesportskog ponašanja' i 'vrijeđanja suca utakmice, a Atletico je već najavio žalbu.

Simeone je prvu utakmicu suspenzije već odradio u uzvratu protiv Arsenala na svom stadionu u Madridu, a neće smjeti sjediti na klupi ni u finalu 16. svibnja u Lyonu protiv Olympique Marseillea.

Osvoji li Atletico Europsku ligu, 48-godišnji Argentinac neće smjeti biti na klupi ni u europskom Superkupu koji se igra u Tallinu protiv boljeg iz finala Lige prvaka, Liverpoola ili Real Madrida. Zadnju utakmicu suspenzije odradio bi u tom slučaju u prvoj utakmici grupne faze Lige prvaka.

Kažnjen je i Atletico Madrid zbog toga što je s dijela tribine na Emiratesu, gdje su bili smješteni navijači 'colchonerosa', bačeno puno raznih predmeta prema travnjaku.

Linker
19. travanj 2024 08:28