CROPIX
SPORNE IZJAVE

EVO KAKO JE STEVEN GERRARD ODGOVORIO NA 'PROVOKACIJE' IZ OSIJEKA UOČI VELIKOG OKRŠAJA 'Čini se da nisu imali puno toga pozitivnog reći o nama...'

RANGERS Stevenu Gerrardu zasmetale osječke izjave koje odišu samopouzdanjem
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 02. kolovoz 2018. 20:36

I dok je današnje gostovanje na Ibroxu za Osijek jedna od najvećih utakmica ove sezone, jer bi eventualno izbacivanje škotskog velikana iz Europe svakako imalo velik odjek u javnosti te bi našlo svoje mjesto u povijesnim knjigama, Glasgow Rangers večerašnji uzvrat pretkola Europske lige doživljava kao samo još jednu utakmicu u nizu.

Može se to zaključiti iz tekstova i objava na službenoj stranici Rangersa te u online izdanjima škotskih novina, koji pažnju uglavnom poklanjaju novom izgledu Rangersa pod vodstvom Stevena Gerrarda, obrani s našim Nikolom Katićem koja još nije primila pogodak, budućim transferima te skorom početku škotskog prvenstva.

Bez motiva

O utakmici s Osijekom vrlo malo moglo se jučer pročitati, a u prvi plan iskočila je izjava Roberta Mudražije koji je navodno izjavio kako je Osijek bolja momčad od Rangersa, te da je Gerrard ‘sićušan čovjek’ (tiny man).

Neki su portali tu izjavu čak pripisali i treneru Zoranu Zekiću, ali reakciju Liverpoolove legende nije trebalo dugo čekati.

- Čitajući između redova, mislim da je suparnik vrlo samouvjeren. Mislim da nisu imali puno toga pozitivnog reći o nama. Hoće li nam njihovi komentari daju posebnu motivaciju? Zapravo i ne. Moj posao je da pripremim moju momčad i moje igrače. Uvijek ćemo imati poštovanja prema suparnicima, i pojedinačno i kolektivno, a ne možemo kontrolirati ono što dolazi iz njihovog tabora. Mi ćemo svoje reći na terenu - izjavio je Gerrard za Herald.

Vjera u sebe

Sve što je Gerrard dosad napravio ocjenjuje se kao vrlo pozitivno, no za kompletni dojam morat će proći i Osijek, pogotovo nakon pobjede u Gradskom vrtu.

Što se sastava tiče, ne očekuju se prevelike promjene u odnosu na prošli četvrtak, no poneko iznenađenje nije isključeno.

- Vjerujemo u sebe i ne možemo dočekati da utakmica počne, veselimo se posebnoj atmosferi. Igračima sam vrlo jasno rekao što želim vidjeti kad smo u posjedu lopte i kad nismo. Moramo zaboraviti što se dogodilo u prvoj utakmici, ova će biti potpuno drugačija. Igrači trebaju zaboraviti na rezultat i na prednost. Ako ćemo igrati na našoj razini, vrlo sam uvjeren da ćemo ostvariti pravi rezultat na svom terenu - poručio je na kraju Rangersov menadžer Steven Gerrard.

Linker
26. travanj 2024 10:26