Screenshot: Twitter

PRIJETE MU DODATNE SANKCIJE

EVRA EKSPRESNO KAŽNJEN ZBOG DIVLJAŠTVA Uefa objavila prvotnu kaznu za bivšu zvijezdu Manchester Uniteda i Juventusa, ali tu priči nije kraj

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 03.11.2017. u 13:29

 • Disciplinska komisija Europskog nogometnog saveza (UEFA) kaznila je braniča Olympique Marseillea Patricea Evru najmanje jednom utakmicom zabrane nastupa, a pokrenut je i postupak protiv njega, zbog udaranja navijača uoči dvoboja Europske lige protiv Vitorie Guimaraes u Portugalu, objavila je UEFA u petak na svom internetskom portalu.

  Evra je tijekom zagrijavanja prvo ušao u verbalni sukob s jednim od navijača koji je stajao uz travnjak, a potom i usmjerio udarac nogom prema njegovoj glavi.

  Zbog tog poteza 36-godišnji Evra je dobio crveni karton, a o njegovom će se slučaju raspravljati pred UEFA-inom disciplinskim tijelom 10. studenog.

  UEFA je pokrenula disciplinski postupak i protiv Marseillea zbog ulaska navijača na teren, korištenja pirotehnike i rušilačkog ponašanja francuskih navijača tijekom dvoboja u kojem je Olympique poražen sa 1-0. Zbog ulaska navijača u teren disciplinski će odgovarati i Vitoria, koja je bila domaćin u ovom dvoboju.