CROPIX
ON JE TRČAO NAJVIŠE

FOTO: GATTUSO IZGUBIO ŽIVCE NA RUJEVICI, POGLEDAJTE SVA LICA RAZOČARANE LEGENDE Momčad mu zadala novi udarac, ovo je podatak u koji je teško vjerovati

IZBORI TRENERA Novi šef struke AC Milana vjerovao da može s pričuvama i - pogriješio. Rijeka je na Rujevici slavila s 2:0, a legendu vjerojatno posebno boli jedna stvar - kaže da Milan najmanje trči od svih momčadi na Apeninima.
Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 08. prosinac 2017. 15:29

U sezoni koja je označena kao povratnička u Ligu prvaka Milan gotovo da ne može biti dalje od zacrtanog cilja. Poslije 14 utakmica domaćeg prvenstva Vincenzo Montella osvojio je samo 20 bodova, zbog čega je morao potpisati abdikaciju s mjesta šefa struke, gdje je pak zasjeo Gennaro Gattuso.

Međutim, skok Beneventova vratara Brignolija u 95. minuti donio je Gattusu samo bod na startu trenerske pečalbe na San Siru. Serie A Rossonerima je apsolutno primarno natjecanje, zbog čega je Gattuso u Italiji ostavio Kalinića, Gigija Donnarummu, Bonuccija, Rodrigueza, Calhanoglua, Kessieja... Kaže da Milan najmanje trči od svih momčadi na Apeninima.

U odnosu na vikend, samo je Alessio Romagnoli zadržao mjesto u početnoj postavi, dok je Biglia ušao s klupe. Na vratima je bio (pre)iskusni Storari, Zapata kapetan na stoperu, vezna linija odisala je mladošću (Calabria, Zanellato, Locatelli, Antonelli), dok je u napadu bio dvojac koji je riječka obrana dobro upoznala na Meazzi: igrač utakmice Silva te junak Cutrone.

Matjaž Kek također je prošarao sastav, ali zato što je morao. Bradarića i Mišića zamijenili su Maleš (kapetanska traka) i Pavičić, a Puljić Gorgona, što je shodno očekivanjima. U odnosu na Hajduk, ceh lošeg obrambenog izdanja platili su Prskalo i Punčec, zamijenjeni Slugom odnosno Elezom. Na klupi su bila tri juniora: Lepinjica, Šantek i Čeliković, što je svojevrsni rekord u Kekovoj eri.

Linker
19. travanj 2024 13:31