screesnhot facebook
SAMO POGREŠKA ILI...?

FOTO: TURSKI VELIKAN VEĆ JE KRENUO S PROVOKACIJAMA NA RAČUN MODRIH? Fenerbahce učinio Dinamu isto što i PSG prije šest godina! Kada će više naučiti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. kolovoz 2018. 19:24

Ždrijeb u Monacu odlučio je kako će Dinamo u Europskoj ligi snage odmjeriti protiv Anderlechta, Fenerbahcea i Trnave. Neće to biti lagan put za Modre žele li konačno izboriti toliko željeno europsko proljeće, ali na prvu se čini kako je skupina prolazna.

Momčadi su već naveliko krenule s predstavljanjem protivnika svojim navijačima, pa je tako i turski velikan na svojem službenom Facebook profilu objavio imena protivnika i njihove grbove, a na Dinamov je osvanuo s već odavno zaboravljenom zvijezdom u sredini.

Valja istaknuti kako su Modri kroz povijest nekoliko puta mijenjali svoj grb, a petokraka je nestala još 1991. godine. Postavlja se pitanje je li ovo provokacija ili jednostavno neznanje. Ipak, nije ovo prvi put da je neki klub 'prišio' petokraku zagrebakom klubu na grb. Isto je učinio i PSG kada su Parižani s Modrima odmjerili snage 2012. godine.

Linker
24. travanj 2024 04:45