Martins
 New Press/Getty Images) / Getty Images
DOBAR POKUŠAJ

FOTO: UOČI UTAKMICE PROTIV HAJDUKA KLUB NA URNEBESAN NAČIN POKUŠAO DOVESTI BIVŠU ZVIJEZDU INTERA 'Hej! Dođi kod nas i opet ćeš igrati Europsku ligu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. lipanj 2019. 17:44

Nakon što je saznao da će u prvom kolu kvalifikacija za Europsku ligu igrati protiv Gzire, Hajduk je, ukoliko prođe prvu prerpreku, otkrio i ime svog idućeg protivnika u Europi, a to će biti bolji iz susreta između latvijskog Ventspilsa ili albanske Teute.

Ipak, trebaju Bijeli ići korak po korak, a prvo ih na rasporedu čekaju Maltežani. Gzira je prošle sezone imala najmanje poraza u prvenstvum ali je zbog velikog broja neodlučenih utakmica završila na trećem mjestu i tako izborila kvalifikacije za Europsku ligu.

Riječ je o nogometnom liliputancu koji je u jednom trenutku na zanimljiv način pokušao dovesti veliko pojačanje. Naime, Maltežani su u svoje redove pokušali dovesti bivšeg nogoemtaša Intera i reprezentativca Nigerije Obafemija Martinsa (34).

Martins je tijekom svoje bogate karijere igrao za niz poznatih klubova, ali talijanski velikan bio mu je odskočna daska u nastavku karijere. Trenutačno nema kluba, a posljednju sezonu je igrao u kineskom Shenhuau. Njegov status pokušala je iskoristiti Gzira tako što je na svoj službeni Twitter profil postavila zanimljivu objavu:

- Hej, Obafemi Martins, tražiš li novi klub? Trebao bi doći kod nas na sunčanu Maltu. Opet ćeš igrati Europsku ligu.

Linker
19. travanj 2024 17:37