Reuters/Craig Brough
NEKA POKAŽE ŠTO ZNA I MOŽE

HRVATSKA KOLONIJA LOVI EUROPSKO PROLJEĆE, ŠANSU BI NAPOKON MOGAO DOBITI I NIKOLA VLAŠIĆ Hoće li se novi trener napokon smilovati odbačenom Hrvatu?

EUROPSKA LIGA Danas utakmice 5. kola po skupinama, 19 momčadi može izboriti prolaz
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 23. studeni 2017. 18:53

Pred nama su utakmice 5. kola po skupinama Europske lige uoči kojeg je pet klubova, Dynamo Kijev, Steaua, Arsenal, Lazio i Zenit, izborilo plasman u sljedeću rundu.

Čak 19 momčadi može to učiniti danas, a među njima je i najbolja moldavska momčad Šerif s čak četvoricom Hrvata. Zvonimir Mikulić, Ante Kulušić, Mateo Sušić i Josip Brezovec. U Tiraspolj stiže Zlin i Šerif bi s pobjedom otvorio vrata šesnaestine finala.

Zato Everton više nema nikakve šanse. Sve je bilo završeno dok je momčad vodio Ronald Koeman, tako da njegov (privremeni) nasljednik David Unsworth nema pritisak. Na Goodison Park stiže dobra Atalanta, koja se s Lyonom bori za prvo mjesto u skupini. Je li napokon došlo vrijeme da Unsworth da priliku 20-godišnjem hrvatskom ofenzivcu?

Dosad je Vlašić pod Unsworthom odradio tek 19 minuta dvoboja prošlog kola Eurolige s Lyonom i potom ga, a od tada je prošao 21 dan, nije bilo ni na mapi. Nebitan dvoboj je pred Evertonom, možda Unsworth odluči odmoriti nekog od svojih ljubimaca i da malo veću šansu igraču koji je jedan od rijetkih to i zaslužio svojim igrama pod Koemanom. Uglavnom, Vlašić je u kadru...

Linker
18. travanj 2024 21:49