Alen Halilović
 REUTERS/Daniele Mascolo / REUTERS
NIJE MU SE SVIDJELA PREDSTAVA

HRVATSKI 'MESSI' KONAČNO DOBIO PRILIKU, ALI NIJE IMPRESIONIRAO LEGENDU 'Mogao je dodavati, ali umjesto toga on je birao dribling i zadržavao loptu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. studeni 2018. 13:58

Milan je u petom kolu Europske lige pobijedio Dudelange sa 5-2 nakon što su Luksemburžani vodili sa 2-1. Strijelci za Milan bili su Cutrone, Cruz, Calhanoglu, Schnell i Borini, dok su golove za goste zabili Stolz i Turpel. Alen Halilović je za Milan igrao do 52. minute.

- Nakon što su izjednačili strah se uvukao u našu igru. Ova utakmica je dokaz da ne postoje lagani protivnici, Dudelange zna držati loptu, ali nemaju snage, a to otkriva i činjenica da primaju puno golova u završnicama utakmica. Znao sam da će biti teško - ističe trener Milana Gennaro Gattuso.

Kao jedan od glavnih razloga za mučenje ističe i učestale promjene u početnom sastavu. Među ostalima ovog puta u udarnoj momčadi našao se i naš Alen Halilović, ali nije bio pretjerano zadovoljan njegovom predstavom.

- Krila su nam se kretala jako loše. Halilović je mogao dodavati, ali umjesto toga on je birao dribling i zadržavao loptu. Često takve situacije krivo pročitamo - kaže Gattuso.

Linker
19. travanj 2024 13:31