REUTERS/Antonio Bronic / REUTERS
EUROPSKA LIGA

HRVATSKI PRVAK LOVI ZADNJI VLAK ZA PROLAZAK SKUPINE Matjaž Kek: 'Ići ćemo maksimalno jako!'; Trener AEK-a: 'Rijeka je posebno opasna u gostima!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. studeni 2017. 20:46

Rijeka je stigla u Atenu gdje ju u četvrtak navečer očekuje utakmica protiv domaćeg AEK u sklopu Europske lige, a uoči treninga na Olimpijskom stadionu novinarima su se obratili trener Matjaž Kek i veznjak Domagoj Pavičić.

"AEK je ozbiljan protivnik i mi ćemo u utakmicu ući maksimalno jako. Oni sve znaju o nama, ali i mi sve znamo o njima. Oni bi najvjerojatnije htjeli da im oslobodimo prostor, ali sačekajmo sutra kada ćemo sve vidjeti", rekao je poprilično tajnoviti Kek nakon kojeg se obratio i Pavičić:

"Svjesni smo koliko je protivnik jak i znamo da nas čeka teška borba, ali želimo pobijediti i probati se kvalificirati dalje."

Trener domaćina Španjolac Manolo Jimenez ponovno je pohvalno govorio o Rijeci te upozoravao svoju momčad na kvalitetu koju posjeduje hrvatski prvak.

"Treba nam još jedan važan korak za prolazak u Europi, ali neće biti nimalo lagano. Rijeka također računa na rasplet u kojem bi ona prošla i to nam je svakako dodatni uteg. Rijeka ima dosta brzih igrača i jako je opasna u gostima."

Linker
19. travanj 2024 12:50