Soccer Football - Premier League - Arsenal v Brighton & Hove Albion - Emirates Stadium, London, Britain - May 5, 2019 Arsenal's Henrikh Mkhitaryan during the warm up before the match REUTERS/Hannah McKay EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
REUTERS/Hannah McKay

STIGLA POTVRDA

IZ AZERBAJDŽANA STIGLE DOBRE VIJESTI ZA ARSENAL Napadač Topnika ipak dobio zeleno svjetlo za finale Europske lige

AUTOR:
  • Petar Zobec,
  • Jutarnji list,
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 11.05.2019. u 19:10

 • Henrikh Mkhitaryan će ipak moći igrati u finalu Europa lige koje se 29. svibnja igra u Bakuu.

  Postojale su sumnje da Armenac neće moći dobiti dozvolu za ulazak u Azerbajdžan jer su te dvije države u zategnutim diplomatskim odnosima još od 1994. godine, ali MUP Azerbajdžana je istaknuo da oko toga neće biti problema.

  "Zabrinuti smo, sigurnost svih naših igrača nam je od najveće važnosti. Tražimo jamstvo UEFA-e da će mu biti sigurno otputovati u Baku na finale. To i Arsenal i igrač zahtijevaju kako bi on mogao biti uvršten u sastav. Prihvatljive garancije nismo još dobili, a nadamo se da će ih UEFA dati. Naravno da smo jako zabrinuti da bi lokacija mjesto održavanja finala moglo Mickija spriječiti da u njemu zaigra", poručili su iz Arsenala nakon što je potvrđen plasman u finale.

   

  Podsjetimo, Mkhitaryan je već propuštao utakmice u Azerbajdžanu. Dogodilo se to 2015. kada je kao igrač Dortmunda propustio utakmicu protiv Gabale, a nismo ga gledali ni u Arsenalovoj 3:0 pobjedi nad FK Qarabagom u listopadu.

   

  Iz drugih medija