youtube
NA RUBU LUDILA

IZGUBIO ŽIVCE NAKON BILIĆEVOG ISPADANJA IZ EUROPE 'Opet su nas izbacili seljaci iz Rumunjske'

VIDEO: NAVIJAČ POTPUNO IZGUBIO ŽIVCE NAKON BILIĆEVOG ISPADANJA IZ EUROPE 'Arogantne pič**, ponovno su nas izbacili seljaci iz Rumunjske!'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. kolovoz 2016. 00:09

West Ham Slavena Bilića se u četvrtak oprostio od Europske lige nakon što je na domaćem terenu upisao poraz od rumunjske Astre Giurgiu (1:0).

Rumunji su tako drugu sezonu uzastopce izbacili West Ham iz Europe, a navijači se nakon odigranog susreta nisu mogli pomiriti s tom činjenicom.

Valja napomenuti kako u sastavu West Hama nije bilo Dimitrija Payeta i Manuela Lanzinija koji nisu u potpunosti bili spremni, dok je Mark Noble izostavljen iz momčadi. Bilić je uoči utakmice govorio kako neće dvaput napraviti istu pogrešku, ali to navijače ne zanima, jer, kako jedan od njih kaže, protekle sezone su naporno radili kako bi izborili Europu, a to je sada sve palo u vodu.

- Ovo je sramota, arogantne pi**e! Prošla godina nam je trebala biti dobra škola, ali izbacili su nas drugu godinu zaredom, sramota. Ne mogu vjerovati, govorili su kako neće napraviti istu pogrešku i kako nema brige. Proći ćemo mi njih bez problema. I onda se ovo dogodi, ponovno smo ispali od seljaka iz Rumunjske, nismo im uspjeli zabiti niti pogodak. ČITAVU FRUSTRACIJU POGLEDAJTE U VIDEU!

Linker
20. travanj 2024 06:29