Rijeka Milan
REUTERS/Stefano Rellandini / REUTERS

NEMAJU RIJEČI NAKON DRAME

JOŠ UVIJEK NE MOGU DOĆI K SEBI! KAPETAN RIJEKE U NEVJERICI NAKON ŠOKA NA SAN SIRU 'Takve svari se ne smiju događati ni maloj djeci!'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 29.09.2017. u 08:14

 • Rijeka je ostala korak do raja. Bili su Bijeli 180 sekundi od senzacije, vratili se iz mrtvih u trenucima kada se utakmica činila gotovom, ali nisu uspjeli izdržati završni pritisak Rossonera. Cutrone je spasio klupu Montelli, ali i silno razočarao Riječane koji su pognutih glava prolazili kroz mix zonu.

  - Takve se stvari ne smiju događati maloj djeci, a ne momčadi koja igra Europu. Imali smo dvije minute za izdržati, a nismo uspjeli. Nismo zadovoljni zbog toga, nervozni smo, ali borili smo se i pokazali da u nekim trenucima ipak možemo. Na ovim greškama moramo puno učiti - kazao je kapetan Rijeke Filip Bradarić koji se nije želio tješiti pričama o dobrom rezultatu.

   

  - Najlakše je reći da je bilo dobro, a nije baš tako. Može se jednom dogoditi da primiš gol, ali ne i drugi put. Ne smije se momčadi dogoditi da u završnici pusti šansu, a kamoli da dobije pogodak i sigurno smo jako razočarani. Toliko smo radili, a onda sve to prospemo - dodao je Bradarić.

  Puno boljeg raspoloženja nije bio ni Matic Črnic, još jedan od Kekovih ljudi s klupe koji su promijenili tijek utakmice. Črnic je iznudio jedanaesterac koji je Elez pretvorio u pogodak.

  - Sve je izgledalo dobro, ali na kraju smo primili jeftin pogodak. Dobro smo se vratili u igru, došli na 2:2, ali nismo iskontrolirali utakmicu. Iskusnija momčad je pobijedila. Jesmo li bili impresionirani? Nismo, išli smo dati sve od sebe… - istaknuo je slovenski ofenzivac.

  A Josip Elez zamalo je postao strijelac pogotka koji je Rijeku doveo u predvorje raja i postao autor povijesnog rezultata. Na kraju su sekunde odlučivale.

   

  - Je li bolje da je ostalo 2:0 ili da smo izgubili na ovakav način? Stvarno ne znam što bih rekao. Teško je u oba slučaja. Nema se što reći nakon utakmice u kojoj daš sve od sebe, nakon što zamalo dođeš do boda kojeg nitko nije očekivao. Šteta… - rekao je Elez pa otkrio da mu nije uspio plan kod jedanaesterca.

  Nije bilo lako, cijeli San Siro je imao na leđima pa…

  - Želio sam napraviti panenku, ali vidio sam da se golman ne miče pa sam promijenio plan - istaknuo je branič Bijelih.