Zagreb, 210219.
Stadion Maksimir.
Utakmica 1/16 finala UEFA Europa lige izmedju GNK Dinamo Zagreb i FC Viktoria Plzen. Na fotografiji: Nenad Bjelica.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

ČEKA SE KONAČNA ODLUKA

KAKAV BI TO BIO UDARAC ZA DINAMO! UEFA NEMA MILOSTI ZA HRVATSKOG PRVAKA? Evo kakva kazna prijeti Nenadu Bjelici zbog prekršaja na Maksimiru

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 23.02.2019. u 08:02

 • Načuli smo jučer da je UEFA promptno reagirala i odmah u Maksimir poslala rješenje o kazni za Dinamova trenera Nenada Bjelicu zbog isključenja u dvoboju s Viktorijom.

  Nadali su se u Dinamu da će kazna biti novčana, jer prekršaj nije nešto posebno strašan, jest za isključenje, ali ne za drastičnu kaznu, međutim, UEFA, čini se, nema milosti i kaznit će Bjelicu jednom utakmicom zabrane vođenja u Europskoj ligi!

  U tom bi slučaju Modri u prvoj utakmici protiv Portugalaca u Maksimiru bili bez svoga trenera, a on bi susret gledao s tribine.

  Tomo Ničota
   

  Ono što je dobro, kazna još nije konačna, prekršaj koji je Bjelica počinio UEFA je svrstala među one koji se kažnjavaju minimalno jednom utakmicom suspenzije, međutim, postoji još mogućnost da UEFA uvaži žalbu i argumente Dinama i 28. veljače, kad se očekuje definitivna odluka ipak smanji kaznu, recimo, u novčanu.

  Inače, UEFA je pokrenula i disciplinski postupak protiv Modrih, tereti Dinamo zbog ubacivanja predmeta u tere, paljenja baklji i blokiranja stepenica na tribinama.

   

  Iz drugih medija