CROPIX
VRATAR HAJDUKA

KAKO JE DOŠLO DO POGOTKA KOJI JE HAJDUK KOŠTAO EUROPE? Vratar smatra kako je sve napravio 'školski': 'Bio sam na sredini gdje sam i trebao biti...'

Piše: Zdravko ReićObjavljeno: 17. kolovoz 2018. 10:13

Hajduk je u Bukureštu umalo izveo pothvat, “bijeli” su u 82. minuti izborili neodlučenih 1-1, ali su onda neshvatljivo popustili, propustili veliku priliku, tako da je splitska momčad u dramatičnoj završnici ipak eliminirana. Treba priznati kako je Josip Posavec kod drugog možda mogao ipak malo bolje reagirati, djelovao je veoma sigurno sve dok slabijom reakcijom u sudačkoj nadoknadi nije dozvolio Gnohereu da još jednom postigne gol.

Splićani su još jednom igrali slabo, ali vrlo borbeno, požrtvovno, i što je najbitnije, ipak došli do izjednačenja u 82. minuti. Tu se kao odlučujući faktor pojavio Ahmed Said (on je na Rujevici izborio kazneni udarac), koji je izvanredno precizan centaršut Jairoa s desnog krila, zakucao loptu glavom u mrežu Balgradenua. Međutim, gosti kao da nisu imali snage, i na kraju su poraženi.

Nakon utakmice vratar Josip Posavec poručio je kako je sve napravio školski.

- Dali smo sve od sebe i vratili se, postigli pogodak. Moj dojam je da je presudio manjak iskustva, trebali smo u završnici odigrati malo prljavije, tako da prođe vrijeme. Reakcija? Bio sam po sredini gola gdje sam i trebao biti. Upućena je brza, ravna lopta koja nije imala luk. Sve im se poklopilo, prenosi Dalmatinski portal.

Na kraju je zaključio:

- Žao nam je ljudi koji su nas došli ovdje bodriti, a također i svih koji su uz nas, no, ako ćemo nastaviti ovako, mislim da možemo nešto napraviti u domaćem natjecanju, a sada smo tužni.

Linker
27. travanj 2024 01:01