Soccer Football - Europa League - AC Milan vs Rijeka - San Siro, Milan, Italy - September 28, 2017 Rijeka coach Matjaz Kek REUTERS/Stefano Rellandini
REUTERS/Stefano Rellandini / REUTERS

ZANIMLJIVA ODLUKA

KEK POTPUNO IZNENADIO SASTAVOM ZA MILAN Na klupi Riječana ostala dvojica kapetana i njihov najskuplji igrač!?

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 29.09.2017. u 11:22

 • Matjaž Kek potpuno je iznenadio sastavom koji je sinoć izveo na San Siro i napravio tri promjene u odnosu na dosadašnje utakmice. Od toga dvije posebno iznenađujuće. Jedna se odnosi na Marija Gavranovića koji je ostao na klupi, a njegovo mjesto u vrhu napada zauzeo je Jakov Puljić.

  Ništa neočekivano ako znamo da Gavranović posljednje dvije utakmice nije bio u velikoj formi, ali ipak je njegovo iskustvo igranja značajnih utakmica moglo prevagnuti.

  Ipak, Kek se vjerojatno vodio logikom da će mu trebati igrač koji će napadati prostor, moći pobjeći u kontru i tu se donedavni napadač Intera čini puno boljom opcijom.

   

  Druga velika promjena odnosi se na vratarsku poziciju. Doduše, ove je sezone teško procijeniti je li “jedinica” Prskalo ili Sluga, obojica su imali odlične utakmice i izvedbe, a Sluga je svoje mjesto na San Siru po svemu sudeći “kupio” odličnim izdanjima protiv Olympiacosa i Salzburga.

  Izvan kadra ostao je i kapetan Mate Maleš. Njemu je Matjaž Kek u veznom redu pretpostavio Domagoja Pavičića koji je tako prvi put krenuo od prve minute.