Matjaž Kek
 REUTERS/Stefano Rellandini / REUTERS
ZANIMLJIVA ODLUKA

KEK POTPUNO IZNENADIO SASTAVOM ZA MILAN Na klupi Riječana ostala dvojica kapetana i njihov najskuplji igrač!?

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 29. rujan 2017. 13:22

Matjaž Kek potpuno je iznenadio sastavom koji je sinoć izveo na San Siro i napravio tri promjene u odnosu na dosadašnje utakmice. Od toga dvije posebno iznenađujuće. Jedna se odnosi na Marija Gavranovića koji je ostao na klupi, a njegovo mjesto u vrhu napada zauzeo je Jakov Puljić.

Ništa neočekivano ako znamo da Gavranović posljednje dvije utakmice nije bio u velikoj formi, ali ipak je njegovo iskustvo igranja značajnih utakmica moglo prevagnuti.

Ipak, Kek se vjerojatno vodio logikom da će mu trebati igrač koji će napadati prostor, moći pobjeći u kontru i tu se donedavni napadač Intera čini puno boljom opcijom.

Druga velika promjena odnosi se na vratarsku poziciju. Doduše, ove je sezone teško procijeniti je li “jedinica” Prskalo ili Sluga, obojica su imali odlične utakmice i izvedbe, a Sluga je svoje mjesto na San Siru po svemu sudeći “kupio” odličnim izdanjima protiv Olympiacosa i Salzburga.

Izvan kadra ostao je i kapetan Mate Maleš. Njemu je Matjaž Kek u veznom redu pretpostavio Domagoja Pavičića koji je tako prvi put krenuo od prve minute.

Linker
24. travanj 2024 12:35