Dani Olmo
 Goran Mehkek / CROPIX / CROPIX
SVE JE ZANIMALA JEDNA STVAR

LIVAKOVIĆ PROJURIO NA ELEKTRIČNOM ROMOBILU, A ONDA JE IZ SVLAČIONICE IZAŠAO IGRAČ KOJEG SU SVI HTJELI ČUTI 'Mislim da sam spreman za korak dalje...'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 31. srpanj 2019. 01:15

Dok je Dominik Livaković izišao iz svlačionice na električnom romobilu i sa smiješkom prošao kraj novinara (dobro, nismo ni mi previše inzistirali, ne mora uvijek pričati), Dani Olmo strpljivo je odgovarao na pitanja. Ipak je on bio ponajveća priča ove utakmice. Jer, malotko se nakon pobjede protiv Hajduka nadao da ćemo ga opet vidjeti u modrom dresu. A on ne da je igrao nego je u 15 minuta zabio i asistirao.

- Naravno da nisam u punoj formi, iza mene je tek tjedan dana treninga i možda se i nisam nadao da ću dobiti šansu. Ali, drago mi je da sam odigrao te minute i da smo na kraju slavili - rekao je Dani Olmo, koji je priznao da je s klupe bilo teško pratiti utakmicu.

- Bilo je teško gledati sa strane, no zabili smo tri gola i sretni smo zbog toga. Idemo dalje, nismo se još bavili sljedećim suparnikom.

Hoće li Dani Olmo biti u sastavu, kolike su šanse da ostane?

- Ja sam igrač Dinama, tu sam sad.

Klub mu je ponudio novi ugovor, hoće li ga potpisati?

- Haha, ne znam vidjet ćemo. Imam još uvijek važeći ugovor do 2021., još trebamo razgovarati. Prošla sezona je bila super, igrali smo dobro u Europi, svi smo bili uspješni. Mislim da sam spreman za korak dalje, ali dok sam u Dinamu dat ću svoj maksimum, sve od sebe za pobjedu.

Video: Tomo Ničota

Naravno, svi su inzistirali, hoće li on povesti Dinamo u Ligu prvaka i tamo igrati za Modre? Ili u nekom drugom dresu?

- Želim u Ligu prvaka, a kažem sad sam igrač Dinama. Bilo je malo čudno igrati bez navijača, djeca su navijala za nas, puno je bolje igrati pred punim stadionom. Kažem, cilj nam je ići u Ligu prvaka, to svi želimo. Uspjeli smo riješiti Saburtalo, nije bilo lako, ali u drugom dijelu smo pojačali ritam i na kraju pobijedili 3:0. Treba nam još treninga da uđemo u još bolju formu.

Bruno Petković odlično je krenuo u sezonu, četiri gola u pet utakmica?

- Da, sretan sam s ovakvim početkom i nadam se da ćemo nastaviti i osobni i momčadski niz. Nije bilo lako, oni su igrači s otvorenim gardom, imaju tehnički jaku momčad i treba im čestitati, moramo biti zadovoljni rezultatom. Ferencvaros nisam još gledao, ali sigurno su dobri, nema više slabih. Ali, prvo se moramo pozabaviti Goricom.

I Mislav Oršić je u velikoj formi, on je već zabio tri pogotka.

- Najbitnije je da smo prošli, nismo nešto super odigrali ove dvije utakmice, ali zabili smo pet golova. Sad moramo dalje, pripremiti se još bolje. Osobno, trudit ću se i dalje, galvno da pbojeđujemo. Ferencvaros? Tko god igra Europu, svi su dobri, moramo biti na 100 posto da prođemo i odraditi kako spada.

Linker
18. travanj 2024 21:08