Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
STIGLA KONAČNA POTVRDA

LOŠA VIJEST ZA BJELICU, VAŽNA DINAMOVA KARIKA PROPUŠTA UZVRAT S BENFICOM! Trener Modrih morat će potražiti novo rješenje za prvu postavu

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 10. ožujak 2019. 00:14

Ademi, Leovac i Šunjić već su otprije izvan stroja za uzvrat u Lisabonu, a u subotu je Nenad Bjelica potvrdio i još jednu lošu vijest: Izet Hajrović, koji je propustio prvi susret u Maksimiru, neće biti spreman ni za utakmicu na Luzu.

Dvojbi više nema - morat će Dinamov trener opet potražiti neko novo rješenje.

Zagreb, 200918.
Stadion u Maksimiru.
Utakmica 1. kola Europske lige, skupina D,
GNK Dinamo - Fenerbahce S.K. 
Na fotografiji: Izet Hajrovic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

- Hajrović neće biti na raspolaganju, on radi terapiju za koju treba vremena, očekujem da će biti u kadru nakon reprezentativne stanke. Tada bi se trebao priključiti i Ademi, pa ćemo nakon tog razdoblja biti jači za još dva igrača - rekao nam je Bjelica, bez ikakve drame u glasu.

Nije ni trebao više ponoviti onu rečenicu koju uvijek izgovara u sličnoj situaciji, znamo što misli: nekako će se snaći, pronaći zamjenu i najbolji sastav u tom trenutku, nema plakanja, nema kukanja. Uostalom, bez Hajrovića je bio i u Zagrebu, Dinamo je slavio, međutim, kad znamo da sad nema ni Leovca i Šunjića, onda je mogući Hajrovićev povratak zvučao kao dobra vijest, no sad je jasno da će najbolji Dinamov europski strijelac i asistent propustiti i ovaj susret.

Nije ga bilo u Plzenu, pa u prvoj utakmici s Benficom, sad neće biti ni na Luzu. Zamjene? Uvijek je to isti krug igrača, Kadzior i Šitum prve su opcije, sve je dalje od te uloge Atiemwen, ni Olmo nije baš opcija za krilo... Vidjet ćemo što će iskemijati Dinamov trener do četvrtka, uvijek neki novi odgovor može dati i utakmica protiv Rijeke.

- Ostali su dobro, jedino Theophile ima neke probleme, ali vjerujem da će on biti OK - rekao nam je Bjelica.

Valjda sjajni stoper, koji je odigrao veliku partiju protiv lisabonskog velikana i koji se sve bolje razumije s Emirom Dilaverom, neće biti upitan za dvoboj s Benficom. Predmnijevamo da će se odmoriti protiv Rijeke i utakmicu na Luzu dočekati spreman. U svakom slučaju, Bjelica već ima dovoljno briga, iako ih on nikada brigama neće nazivati.

Linker
24. travanj 2024 10:36