REUTERS
VRAGOVI MARŠIRAJU

MANCHESTER UNITED 'POMEO' PARTIZAN I OSIGURAO PROLAZ DALJE Barišić i njegovi Rangersi do pobjede protiv Porta, a Vlašiću 'nula' u Mađarskoj

Nogometaši Manchester Uniteda i Espanyola pridružili su se Sevilli i Celticu osiguravši plasman u 16-inu finala Europske lige nakon dvoboja 4. kola
Piše: HinaObjavljeno: 08. studeni 2019. 00:22

ManU je u susretu L skupine na Old Traffordu bez većih problema pobijedio Partizan sa 3-0. "Crveni vragovi" su poveli u 22. minuti golom Masona Greenwooda, a 11 minuta kasnije na 2-0 je povisio Anthony Martial. U drugom dijelu Marcus Rashford je golom u 49. minuti potvrdio slavlje domaćina.

U drugom susretu AZ je u Nur Sultanu deklasirao Astanu sa 5-0, a golove su zabili Boadu (29, 77), Midtsjo (52), Idrissi (57) i Hatzidiakos (76). Marin Tomas je za domaći sastav igrao cijeli susret.

Soccer Football - Europa League - Group L - Manchester United v Partizan Belgrade - Old Trafford, Manchester, Britain - November 7, 2019  Manchester United's Anthony Martial in action with Partizan Belgrade's Zoran Tosic   REUTERS/Andrew Yates
REUTERS

Na ljestvici vodi United sa 13 bodova, AZ ima osam, Partizan četiri, a Astana je na začelju bez bodova.

U skupini J lider njemačkog prvenstva Borussija Moenchengladbach je pobijedila Romu sa 2-1, a pobjednički pogodak postigao je Marcus Thuram u petoj minuti nadoknade. Prva dva gola zabio je stoper Rome Federico Fazio. U 35. minuti u vlastitu mrežu, a svoju pogrešku ispravio u 64. minuti izjednačivši na 1-1. Za goste nije nastupio Nikola Kalinić.

U drugom susretu Istanbul Basaksehir je na gostovanju pobijedio Wolfsberger sa 3-0 golovima Edina Višće u 73. minuti iz kaznenog udarca i Enza Crivellija (84, 87).

MOSCOW, RUSSIA - MAY 18: Nikola Vlasic of PFC CSKA Moscow and Andrei Semyonov of FC Akhmat Grozny vie for the ball during the Russian Football League match between PFC CSKA Moscow and FC Akhmat Grozny at Arena CSKA stadium on May 18, 2019 in Moscow, Russia. (Photo by Epsilon/Getty Images)
Epsilon/Getty Images

Na ljestvici vodi turski sastav sa sedam bodova, Roma i Borussija imaju po pet bodova, a Austrijanci četiri.

U skupini G Rangers je pobijedio Porto 2-0, dok su Feyenoord i Young Boys odigrali 1-1.

Rangers je utakmicu razriješio između 69. i 73. minute zabivši oba gola. Domaćin je stigao do prednosti u 69. minuti preko Morelosa, a samo četiri minute kasnije Steven Davis je zabio za 2-0. Borna Barišić je odigrao cijeli susret za Rangers, dok Nikola Katić nije nastupio.

U drugom susretu Feyenoord i Young Boysi su odigrali 1-1. Domaćin je poveo u 18. minuti golom Stevena Berghuisa iz jedanaesterca, a izjednačio je Marvin Spielmann u 71. minuti

Na ljestvici vode Young Boysi i Rangers sa po sedam bodova, dok Porto i Feyenoord imaju po četiri boda.

U dvoboju skupine I Gent je pobijedio na gostovanju Wolfsburg sa 3-1 nakon što je domaćin vodio na poluvremenu.

Njemački sastav je poveo u 20. minuti golom Victora, no Belgijanci su u nastavku susreta zabili tri gola za veliki preokret. Strijelci su bili Roman Jarmečuk (50), Laurent Depoitre (65) i Michael Ngadeu-Ngadjui (76). Jospi Brekalo je za Wolfsburg igrao do 66. minute.

U drugom susretu Oleksandrija i St Etienne su odigrali 2-2, nakon što su gosti vodili 2-0.

Gent vodi s osam bodova, Wolfsburg ima pet, a St Etienne i Oleksandrija po tri boda.

U skupini H Espanyol je sa 6-0 deklasirao Ludogorec, dok su Ferencvaros i CSKA odigrali 0-0

Nikola Vlašić je odigraao cijeli susret za CSKA, Kristijan Bistrović je ušao u igru u 58. minuti, dok Zvonimir Šarlija nije nastupio.

Na ljestvici vodi španjolski sastav sa 10 bodova, Ludogorec ima 6, Ferencvaros pet, a CSKA jedan bod.

Linker
18. travanj 2024 07:01